Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

20 éves a proALPHA

A proALPHA-csoport immár két évtizede sikeres

08.06.2012

A weilerbachi proALPHA Software AG "Projekt[siker] a proALHPA-val" mottó alatt ünnepli 2012-ben alapításának 20 éves jubileumát. A kezdetekben öt főből álló csapat mára egy olyan, nemzetközi szinten működő szoftvervállalattá fejlődött, amely teljes körű consulting, oktatási, szoftverfejlesztési és -karbantartási szolgáltatásokat nyújt több mint 500 munkavállalójával világszerte. A jubileum alkalmat ad a visszatekintésre és az értékelésre is.

1992 áprilisában a mai igazgatósági tagok, azaz az Ernst testvérpár, Leo és Werner Ernst, valamint Martin Wolf (a konszern szoftverfejlesztésért felelős vezetője) a Werner Ernst Informatik GmbH létrehozásával egy azóta is folyamatosan növekvő szoftvervállalat alapkövét tették le. "Már a kezdetekkor meggyőződésünk volt, hogy sikereink lesznek" – emlékszik vissza Werner Ernst. Az első külföldi leányvállalat 1998. évi megalapítása a “Following the Clients” ügyfélkövető filozófiájára alapozva indította el a nemzetközi terjeszkedést. A kicsi szoftvercégből mára egy nemzetközi szinten működő, több mint 500 főt alkalmazó Business-Service-Provider vált, amely 2010/2011. üzleti évben 50 millió eurót meghaladó árbevételt realizált. Leo Ernst szerint a sikertörténet folytatódik: "A 2011/2012. üzleti évben ismét rekord árbevételre számítunk."

Az ERP-szoftver fejlesztése során a proALPHA-csoport konzekvensen az ipari, kereskedelmi és szolgáltató szektorban működő középvállalatok szükségleteihez igazodott. "Ezzel elértük azt, hogy egy integrált, és kifejezetten a középvállalatokra szabott, teljes körű ERP-megoldást tudunk nyújtani. Mindezt saját fejlesztésű programokkal." – leplezi le a siker egyik zálogát Leo Ernst. "Folyamatosan az új és jövőbe mutató technológiákat helyezzük előtérbe. Csak így teremthettünk modern, csúcstechnológiát megtestesítő megoldást, melyet mára már több mint 1700 ügyfelünk használ." Magán az ERP-szoftveren kívül a proALPHA átfogó szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésére. Ezek keretében tanácsadási, oktatási, szoftverfejlesztési és –karbantartási szolgáltatásokat kínál az ERP-bevezetés szakaszától a rendszer hosszú távon történő alkalmazása során, optimális támogatásban részesítve ezáltal az ügyfeleket.

A vállalatcsoport sikerét az igazgatósági tagok két fő tényezőre vezetik vissza: egyrészt az ügyfelekkel és partnerekkel folytatott szoros és kölcsönös bizalomra épülő együttműködésre, másrészt pedig a proALPHA-munkatársak magas szakképzettségére, motiváltságára és elhivatottságára. Mindezt támogatja az a vállalati innovációs kultúra, amely a "nagy döntési szabadság és nagy tér az új ötleteknek" filozófiára épül, amely révén a proALPHA-t a jubileumi esztendőben ismét németországi "Tob-Job"-Munkaadó címmel díjazták.


Vissza a sajtóközleményekhez