Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

A Gaudlitz GmbH is bevezeti a proALPHA-t

23.08.2011

A Coburg-i székhelyű Gaudlitz GmbH a proALPHA vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett döntött. A cég több mint 70 éve foglalkozik duro- és termoplasztikus alapanyagokból történő precíziós műanyagalkatrészek gyártásával, valamint nagy értékű sablonok fejlesztésével és előállításával. A cég számára új ERP-rendszert kb. 100 felhasználó fogja hamarosan használni.

A proALPHA-projekt első szakaszában a következő funkcionális területek kerülnek bevezetésre: Értékesítés, EDI, Anyaggazdálkodás, Beszerzés, Gyártás, Karbantartás, Dokumentum-management, Projektmanagement, Pénzügy-Számvitel, Tárgyi Eszköz, Költségszámítás és Kontrolling. A projekt második szakaszában a CAD-integráció, a B2B, valamint a termék- és variánsgenerátor modulokat implementálják majd. A proALPHA-val egy, az elmúlt évek során folyamatosan fejlesztett ERP-megoldást vált le a Gaudlitz GmbH, mert a régi rendszer már nem képes a mai modern vállalati folyamatok hatékony kezelésére. A Gaudlitz GmbH többek között azért a proALPHA-t választotta, mert ezzel a megoldással azonos színvonalon teljesíthetők mind az egyedi, mind pedig a sorozatgyártás által támasztott követelmények. Mindezen túlmenően a proALPHA az autóipari beszállítók igényeit is kiszolgálja. A cég ügyvezetője, Gerhard Schildbach számos alkalommal találkozott elégedett proALPHA-felhasználókkal, akik meggyőzték az új rendszer előnyeiről. "A proALPHA melletti döntésünket a sok pozitív referencia egyértelműen erősítette. Mindezen túlmenően lenyűgözött bennünket a szoftver intuitiv kezelhetősége, a modulok teljes koru és mély integráltsága; különösen az integrált dokumentum-management, a workflow-automatizálás, valamint a cockpit-funkció, amelyek a hétköznapi munkánkat nagy mértékben fogják könnyíteni és a munkaidő-ráfordításainkat csökkenteni. Végül, de nem utolsó sorban említem az Analyzer-t, amely ad-hoc kiértékelések elkészítésével segíteni fog a helyes és gyors vezetői döntéshozatal során."

Az 1937-ben alapított Gaudlitz GmbH Coburg-i székhelyén saját precíziós gépgyárat, termo- és duroplasztikus fröccsöntőüzemet működtet, ám emellett precíziós műanyagalkatrészeket gyárt Kínában és Csehországban is. A Gaudlitz GmbH osztrák kapcsolt vállalatával, a műszaki szolgáltatói feladatokat ellátó Intesa-val együtt közös fejlesztési és értékesítési irodákat működtet Csehországban és az USA-ban. A vállalatcsoport csaknem 500 főt alkalmaz világszerte.

Kapcsolódó képanyag a német www.proalpha.de oldal Download menüjéből érhető el.


Vissza a sajtóközleményekhez