Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

A MeierGuss a proALPHA mellett döntött

Középvállalati ERP-megoldással a hatékonyabb folyamatokért

18.01.2010

A közepes nagyságú ipari, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozásokra fókuszáló vállalatirányítási rendszert fejlesztő proALPHA-csoport egyik legújabb ügyfele a MeierGuss-csoport. A cégcsoport hosszú kiválasztási folyamat során döntött az átfogó ERP-rendszer mellett. A MeierGuss az új megoldással a hatékonyság-növelési intézkedéseit szeretné szervezetileg is érvényre juttatni.

A proALPHA-rendszer melletti döntés elsődleges mozgatórugója a proALPHA termékkonfigurátorának azon funkciója volt, amely különféle modellsorozatok elkülönült kezelésére alkalmas. Mindemellett fontos volt mind a megoldás, mind pedig a szolgáltató középvállalat-orientáltsága is. "Meggyőző volt számunkra a proALPHA kiválasztási folyamat során tanúsított nyíltsága. Ezen túlmenően ez a szolgáltató rendelkezik olyan hosszú távú középvállalati tapasztalattal, amelynek révén pontosan megérti folyamatainkat és különleges igényeinket. Közepes méretű családi vállalatként jó kezekben érezzük magunkat a proALPHA-nál" – mondta Thomas Voigt, a MeierGuss-csoport ügyvezetője.

A MeierGuss-csoport a legmodernebb és leginkább teljesítőképes vízelvezetési technológiával foglalkozó cégek közé tartozik. Tevékenységének középpontjában az innovatív utcai vízelvezetési megoldások, valamint a DIN-szerinti teljes utcai vízelvezetési termékpaletta áll. 2011.01.01-jétől a MeierGuss, a Buderus és a MeierGuss-Sales & Logistics cégek új, közös számítástechnikai rendszerben működnek majd.


Vissza a sajtóközleményekhez