Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

A proALPHA a Cebit-en mutatja be új programverzióját

Az átfogó változások új dimenziókat nyitnak

23.01.2013

A proALPHA-csoport az "Előnyt szerezni – a jövőt biztosítani" mottó alatt mutatja be teljes körű ERP-megoldásának legújabb verzióját a 2013. március 5. és 9. között megrendezésre kerülő 2013. évi Cebit-en. A cég történetében a legátfogóbb változásokat tartalmazó új programverzió a hannoveri vásár első napján kerül forgalomba hozatalra. A vásár látogatói a Cebit 5. csarnokának E 18 standján ismerkedhetnek meg a vezető technológiát képviselő ERP-szoftver újdonságaival.

A globalizált és állandóan változó piacok nyomására a vállalkozások folyamatosan új kihivásokkal kerülnek szembe. Mindez hatékony folyamatokat és gyors reagálást biztosító flexibilitást kíván. Egy teljes körű ERP-megoldás technológiai bázisa mindehhez megfelelő alapot szolgáltathat. Az ügyfelek számára biztosított hasznosságot – mint célt – előtérbe helyezve a proALPHA olyan új verziót fejlesztett, amely a folyamatos növekedés eredményét a legmagasabb színvonalon testesíti meg.

Az új verzió először a 2013. évi Cebit-en kerül bemutatásra. Ennek keretében prezentáljuk az újonnan kifejlesztett User Experience Concept-et (a.m. Felhasználói Élmény Koncepció) is. "Programkezelési filozófiánk továbbfejlesztésével és a friss dizájnnal sikerült az általunk fejlesztett szoftver erősségeit kiemelni, valamint a programot sokkal inkább felhasználóbaráttá tenni. Ezzel új dimenziókat nyitottunk a felhasználói támogatás területén" – mondja Leo Ernst, a proALPHA Software AG üzletvitelért felelős igazgatósági tagja. Az Integration Workbench új platformot biztosít tetszőleges adatok más IT-rendszerekkel történő cseréjéhez, valamint kapcsolt vállalatok közötti folyamatok flexibilis lebonyolításához. A proALPHA így a külső rendszerek csatolásának új horizontját, valamint az adatintegritási konzisztencia magasabb fokát teremti meg. "Ügyfeleink jövőbeli kihívásokra történő optimális felkészítését saját feladatunknak tekintjük. Ehhez a proALPHA technológiai bázisa, valamint folyamat- és szolgáltatásorientált rendszerarchitektúrája a legjobb feltételeket biztosítja" – hangsúlyozza Werner Ernst, a proALPHA Software AG technológiáért felelős igazgatósági tagja. A integrált és teljes körű ERP-megoldás eddigi legátfogóbb változásait mindezen túlmenően az anyaggazdálkodási, gyártási, CRM, DMS, pénzügy, CA-Link és projektmenedzsment modulok funkcionális újításai, továbbá az automatikus workflow kibővítése testesítik meg.

A fenti újítások inspirálták az idei vásár mottóját: "Előnyt szerezni – a jövőt biztosítani". Üzleti megoldásokat szolgáltató konszernként a proALPHA-csoport nem csak a szoftvert, hanem teljes körű tanácsadási, oktatási és informatikai szolgáltatásspektrumát is bemutatja. A hannoveri Cebit 5. csarnokának E 18 standján várjuk Önöket 2013. március 5. és 9. között. Személyes időpontegyeztetéssel kapcsolatban kérjük, keresse közvetlenül budapesti irodánkat.


Vissza a sajtóközleményekhez