Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

A proALPHA bemutatja a QlikView-n alapuló új Business Cockpit megoldását

19.01.2012

A középvállalatok számára kínált ERP-rendszert forgalmazó proALPHA a Business Discovery – azaz a felhasználó által vezérelt Business Intelligence megoldások – területén vezető vállalattal, a QlikTech-hel együttműködve Business Cockpit-et fejlesztett. Ez a megoldás jelentősen eltér a tradicionális BI-rendszerektől, ugyanis felhasználóbarát felülete kifejezetten szakemberek igényeire fókuszálva készült.

Az új Business Cockpit az üzleti kérdésekre azonnal, nagy teljesítményű ‘műszerfalon’ megjelenített kijelzőkön ad választ. Innen néhány kattintással minden, akár proALPHA-n kívüli adatforrás összekapcsolható, kereshető, megjeleníthető és elemezhető. A proALPHA Business Cockpit az ‘IT-konzumerizáció’ trendjébe illeszkedve mobil készülékeken is használható, így mindig és mindenhol biztonságos hozzáférést biztosít iPhone, iPad, Android vagy éppen BlackBerry eszközökről.

Leo Ernst, a proALPHA Software AG igazgatósági tagja kiemeli: "Intenzíven kerestük azt a partnert, akinek a segítségével tovább bővíthetjük Business Intelligence kínálatunkat. A keresés során nagyon fontos szempont volt számunkra a rendszer konzekvens középvállalat-orientáltságának megtartása. Saját BI kompetenciaközpontunk tesztek során igazolta, hogy a QlikView bázisán alapuló megoldás – napokban mérhetően – gyorsabb használatot tesz lehetővé. Cégünk már a nagy adatmennyiséget hatékonyan elemezni képes proALPHA Analyzer révén jó tapasztalatokat szerzett az In-Memory-Technológiáról, ezért jelentős pluszként értékeljük a QlickView hasonló működési elveit, amellyel nagy adatmennyiségek valósidejű vizualizációja biztosítható."


Vissza a sajtóközleményekhez