Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

A proALPHA meghívja Önt az IT & Business 2013 vásárra

"Folyamatok gyorsítása – Felhasználók elkápráztatása" a proALPHA 6.1 verziójával

08.08.2013

A proALPHA-csoport az idei IT & Business vásáron teljes körű ERP-megoldásának 6.1 verzióját helyezi a középpontba. A mottó: "Folyamatok gyorsítása – Felhasználók elkápráztatása". A vásár látogatói és a proALPHA-felhasználók egyaránt megcsodálhatják az új, User Experience Konzept elnevezésű felhasználói felületet. Az ERP-rendszer mögött álló technológia olyan funkciókat és architektúrát kínál, amely egyidejűleg garantálja a hosszú távú rendelkezésre állást és hatékonyságot. A közepes méretű ipari, termelő és szolgáltató vállalatokra fókuszáló ERP-fejlesztő és –tanácsadó cégünket a Stuttgarter Messe 3. csarnokának 3C11 standján kereshetik fel 2013. szeptember 24. és 26. között.

A proALPHA csoport bemutatja átfogó szolgáltatásait az IT & Business vásáron a Stuttgarter Messe 3. csarnokának 3C11 standján, 2013.  szeptember 24. és 26. között.

A proALPHA csoport bemutatja átfogó szolgáltatásait az IT & Business vásáron a Stuttgarter Messe 3. csarnokának 3C11 standján, 2013. szeptember 24. és 26. között.

A weilerbach-i IT-vállalkozás a proALPHA 6.1 verziójával a magas funkcionalitású és teljes körű ERP-megoldás használatára helyezi a hangsúlyt. A proALPHA olyan új felhasználói felülettel jelenik meg, amely már első pillantásra csodálatra méltó. A friss design mellett intuitív felhasználó-támogatás támogatja a proALPHA ERP-rendszer erősségeit – megkönnyítve ezáltal annak mindennapos használatát.

Az új proALPHA-verzió technológiája egy folyamat- és szolgáltatásorienátált architektúrán alapszik. Ezzel a proALPHA információs központtá vált, amely az üzleti partnerek közötti, valamint intercompany-folyamatok gyors és flexibilis lebonyolítását teszi lehetővé. Az integrált workflow-management segítségével automatizálhatók és a változó feltételekhez flexibilisen igazíthatók az üzleti folyamatok. A technológia és a funkcionalitás kombinációjával a workflow olyan hatékony eszköz, amelynek használatával mérhetően gyorsabbá válnak a folyamatok, illetve elkerülhető a különféle információs médiumok kiesése.

A vásár látogatóit szívélyesen meghívjuk a proALPHA standjára, amely a Stuttgarter Messe 3. csarnokának 3C11 kiállítóhelyén található.


Vissza a sajtóközleményekhez