Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

A WILKA is a proALPHA-t választotta

Új ERP-megoldás a bonyolult gyártási folyamatokra.

10.03.2010

A velberti székhelyű WILKA Schließtechnik GmbH, a proALPHA ERP megoldás mellett döntött. A cég mintegy 90 felhasználója fogja használni a rendszert. A proALPHA moduljai lefedik a teljes logisztikát, beleértve a termékkonfigurátort , a pénzügyet és a humán erőforrás menedzsmentet is. A WILKA választásának köszönhetően a proALPHA Analyzer is alkalmazásra kerül.

A WILKA alapos, minden területre kiterjedő elemzés eredményeként döntött arról, hogy a proALPHA-t választja optimális megoldásként. Sascha Köstermann, pénzügyi és HR vezető nyilatkozta: "Alapjában véve olyan üzleti partnert, amely a kis- és középvállalatokra specializálódott. Ezen túlmenően a proALPHA már integrálta igényeinket, saját normáinkat. Célkitűzésünk volt, hogy egyetlen forrásból származó szoftvert használjunk, mely lefedi üzleti területeinket, szükségtelenné téve más szolgáltatók bevonását."

A Wilka legfontosabb követelménye a rendszerrel szemben a kiválasztási folyamat során a termelés-tervezés hatékonysága, átláthatósága volt, amely felgyorsítja az üzleti folyamatokat. Mindezek mellett fontos szempont volt az ergonomikus és hatékony kezelhetőség is.

A proALPHA minderre megoldást szolgáltat, lehetőséget ad a proALPHA APS (Advanced Planning and Scheduling) használatára, az integrált munkafolyamat-automatizálásra és a proALPHA termékkonfigurátor használatára is. A proALPHA-felület cockpit funkciója, valamint az Analyzer teljessé teszi a pozitív benyomásokat.

A WILKA zárak, kulcsok palackok és rögzítő rendszerek gyártásával foglalkozik. A WILKA biztonsági zárcsalád öt generációja van jelen a piacon. Világszerte a "WILKA" védjegy garantálja a kiváló minőségű termékeket, melyet a DIN EN ISO 9001 tanúsítvány szerinti gyártás is bizonyít. A WILKA joggal hivatkozhat üzleti tapasztalataira is, mivel 1865 óta jelen van. A hosszú múltra visszatekintő német cég jelenleg 235 embert foglalkoztat a németországi Velbertben.


Vissza a sajtóközleményekhez