Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Andree Stachowski lesz a proALPHA-csoport értékesítési igazgatója

Az ERP-szolgáltató erősíti szoftver- és szolgáltatás-értékesítésének nemzetközi kiterjesztését

23.10.2014

A proALPHA-csoport – mint vezető középvállalati ERP-szolgáltató – újonnan alapított, csoportszinten működő Chief Sales Officer azaz értékesítési igazgató tisztségének betöltésére tapasztalt értékesítőt sikerült megnyerni: Andree Stachowski 2015 januárjától látja majd el a tisztséggel kapcsolatos feladatokat a proALPHA Software GmbH egyik ügyvezetőjeként. A 47 éves üzletember felel majd a teljes proALPLHA-csoport szoftver- és szolgáltatás-értékesítési stratégiájáért. Ezzel a lépéssel a proALPHA nemzetközi növekedése tovább erősödik. A vállalat az üzleti év első felében mind Németországon belül mind pedig nemzetközi szinten jelentős bevételnövekedést ért el. Jelentős bevételi perspektívákat jelent a következő 6.2 proALPHA Suite programverzió. Stachowski úr átveszi továbbá a németországi értékesítés irányítását a proALPHA-csoporttól távozó Markus Klahn-tól, aki a proALPHA Consulting GmbH ügyvezetője és értékesítési vezetője volt.

Andree Stachowski sokéves középvállalati ERP-értékesítési tapasztalattal rendelkezik: az All for One Steeb AG ügyvezető testületének tagjaként a gépészmérnöki diplomával rendelkező vezető az észak-, kelet- és nyugat-németországi ERP-értékesítést, valamint a felhő alapú termékek csoportszintű értékesítését irányította. Mindezek mellett felelt mind a partner- mind pedig a közvetlen üzletekért és az All for One Steeb AG két leányvállalata felügyelő bizottságának tagja is volt. Ezt megelőzően az Infor Global Solutions GmbH nyugat-németországi értékesítési vezetőjeként tevékenykedett.

„Gyakorlatilag 20 éve az ERP-piacon mozgok. Azóta, a folyamatosan fejlődő, profitábilisan növekvő a proALPHA-t olyan vállalatnak ismertem meg, amely az ERP-ágazat “rejtőzködő bajnokának” nevezhető. Nagy örömömre szolgál, hogy részem lehet a proALPHA jövőbeni növekedésének alakításában” – mondta Stachowski. Tevékenységét az ágazati pozícionáltságú értékesítés egyértelmű meghatározásával és az ehhez szükséges belső struktúrák megteremtésével kezdi majd. “Indítjuk a rakéta második lépcsőjét, amelyben rejtőzködő bajnokból valódi bajnokká fejlődünk. Ezen célnak szeretném megnyerni ügyfeleinket, a piacot és a csapatomat.”

„A látható és rejtőzködő középvállalati bajnokok vezető vállalatirányítási rendszer-szolgáltatójaként és tanácsadójaként tovább erősítjük pozíciónkat” – szögezi le a proALPHA-csoport CEO-ja, Dr. Friedrich Neumeyer. “Nagyon örülünk, hogy cégcsoportunk új Chief Sales Officer pozíciójára egy tapasztalt és ágazati kapcsolatokkal rendelkező személyt találtunk. Andree Stachowskival közösen a proALPHA vállalati fejlődőésének következő szakaszát együtt nyitjuk meg. Az értékesítési folyamatok belföldi és nemzetközi optimalizálása révén megalapozzuk a méginkább célirányos és növekedésorientált ügyfélszerzést.”

Download:
Andree Stachowski, 300dpi, CMYK, 1.1 MB


Vissza a sajtóközleményekhez