Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Az ABM Greiffenberger bevezeti a proALPHA-t

Meghajtó-megoldások új vállalatirányítási szoftverrel

15.02.2010

A Marktredwitz-i székhelyű ABM Greiffenberger Antriebstechnik GmbH a proALPHA vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett döntött. A jövőben több, mint 300 felhasználó fogja az új szoftvert használni, amellyel az értékesítés, a projektmanagement, az anyaggazdálkodás, a termelés, valamint a pénzügy és a kontrolling területei kerülnek egységes rendszerbe. Ezt követően a termékkonfigurátor és a dokumentum-management (DMS) bővíti majd a rendelkezésre álló funkcionalitást.

A cég proALPHA melleti döntését egy igen alapos kiválasztási folyamat lebonyolítását követően hozta meg, mivel az ABM Greiffenberger meggyőződött az integrált megoldás előnyeiről, flexibilitásáról és a rendszer középvállalati szegmens igényeire szabott voltáról. "Ahhoz, hogy továbbra is világszinten vezető pozícióban maradjunk, a fejlesztési erőfeszítéseken túl jelentős flexibilitásra van szükségünk. Az ágazat-specifikus meghajtás-technológiák olyan vállalatirányítási megoldást igényelnek, amely képes flexibilisen igazodni a változó keretfeltételekhez és mindemellett segíti cégünket a meglévő versenyelőnyünk további fokozásában" – foglalta össze a cég proALPHA melletti argumentumait Olaf Lewe, az ABM Greiffenberger gazdasági vezetője.

Az ABM Greiffenberger csúcsminőségű meghajtó-megoldásokat fejleszt és gyárt. Az elektromotorok és erőátviteli berendezések tervezése egy kézben van, biztosítva ezzel a teljes egyezőséget már a fejlesztés szakaszában. Ezen elvek mentén vevőspecifikus megoldások készülnek targoncák, emelőgépek, biomassza-fűtőegységek, szélenergia-erőművek, ill. textilipari berendezések sorozatgyártói számára. A cég magasan képzett munkavállalói több, mint 300.000 meghajtót gyártanak évente. A cég európai, észak-amerikai és ázsiai leányvállalatai, valamint a legfontosabb ipari országokban működő partnerei révén világszerte szoros kapcsolatban van vevőivel.


Vissza a sajtóközleményekhez