Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Az IST Metz is proALPHA-ra vált

Integrált rendszer a heterogén IT-megoldás helyett

08.02.2012

Legyen szó samponos flakonokról, bankjegyekről vagy akár kólásdobozokról, mindenütt, ahol magas színvonalú nyomdai munkára van szükség, ott szükség van ultraibolya fényre is. Az IST Metz a világ minden részére szállít ilyen innvatív technológiákat és az ezeket tartalmazó berendezéseket. A proALPHA-bevezetés első fázisában csaknem 200 felhasználó fog az új ERP-rendszerrel dolgozni.

Az IST Metz (www.ist-uv.com) 1982 óta foglalkozik az oldószermentes festékek, lakkok, szilikonok és ragasztók környezetbarát keményítésével. A kezdeti idők kísérleti laboratóriumából mára egy 14 cégből álló, az egész világon jelen lévő, több, mint 500 főt alkalmazó cégcsoport lett, 67 millió eurós forgalommal. A cégcsoport székhelye Nürtingen-ben van.

Az elmúlt évek gyors növekedése – amely együtt járt a csak részterületeket lefedő szoftvermegoldások cégen belüli elterjedésével és az eddig használt ERP-rendszer rendkívüli mértékű individualizálásával – megkövetelte a folyamatok teljes újraértékelését és rendszerszemléletű leképzését. "A proALPHA mellett egy hosszú kiválasztási folyamat során döntöttünk, bevonva ebbe dolgozóink jelentős hányadát" – nyilatkozta Christian-Marius Metz úr, a cég IT- és Folyamatfőnöke. A többkörös kiválasztási folyamat olyan két-kétnapos bemutatóval zárult, amelyen a versenyben maradt ERP-szolgáltatók az egyes szakterületeken dolgozóknak mutatták be a rendszereket. "A szakmai értékelést az IST Metz munkatársai végezték. A kiválasztás során kapott 7000 értékelés összesítése alapján a proALPHA győzött" – mutatta be Christian-Marius Metz úr a kiválasztási folyamatot.

A gazdag funkcionalitás és flexibilitás mellett az új rendszer nem térhet le "a standard útról". Ezt a célt támogatja a proALPHA azon tulajdonsága, amely szerint a különböző munkavállalók, vagy munkavállalók csoportjai külön programozás nélkül, flexibilisen, beállításokkal szabhatják meg a rendszer használatát, ill. az információs lehetőségeket.

"A globális piacok által támasztott követelményeknek történő megfelelés érdekében a proALPHA bevezetésétől olyan flexibilis rendszert várunk, amely lépést tud tartani cégünk és piacaink fejlődésével. Mindemellett azt reméljük, hogy cégünk adatainak transzparenciája jelentősen növekedni fog", foglalta össze Christian-Marius Metz úr a további követelményeket.

A bevezetés első – a nürtingeni székhelyen megvalósuló – szakaszában 200 felhasználó fogja használni a proALPHA-t. Első lépésben az értékesítés, a szerviz/karbantartás és az anyaggazdálkodás folyamatait integrálják a proALPHA-ba.


Vissza a sajtóközleményekhez