Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

ERP-napok a proALPHA–val Aachenben

Átfogó ismeretek otthonos környezetben

19.05.2010

A velberti székhelyű WILKA Schließtechnik GmbH, a proALPHA ERP megoldás mellett döntött. A cég mintegy 90 felhasználója fogja használni a rendszert. A proALPHA moduljai lefedik a teljes logisztikát, beleértve a termékkonfigurátort , a pénzügyet és a humán erőforrás menedzsmentet is. A WILKA választásának köszönhetően a proALPHA Analyzer is alkalmazásra kerül.

A szakmai napon magasan kvalifikált szakemberek előadásokon és rövid prezentációkkal mutatják be az információtechnológia és a folyamat-optimalizálás aktuális trendjeit és fejlesztéseit. Az előadások – többek között – a "Standardok és konnektivitás használata a logisztikában" és a "Tökéletesség a logisztikai tervezési folyamatokban” területeket tárgyalják. A proALPHA standján a kiállítás látogatói információt kaphatnak cégünk e témákban kínált megoldásairól. A "Tökéletesség a logisztikai tervezési folyamatokban" támához kapcsolódóan bemutatásra kerül a proALPHA egyedülálló, az ERP-rendszerbe teljes körűen integrált APS (Advanced Planning and Scheduling) termelés-optimalizáló modulja. A "Standardok és konnektivitás használata a logisztikában" tárgykörben bemutatjuk a közepes nagyságú termelő, kereskedelmi, ill. szolgáltató vállalkozások számára kifejlesztett EDI-, B2B és kapcsolt vállalati megoldásainkat.

A 17. Aacheni ERP-napokon átfogó, ugyanakkor kompakt áttekintést kapnak a látogatók az aktuális ERP-piacra. A középvezetőknek, ill. a középvállalatok döntéshozóinak alkalmuk lesz találkozni az ERP-piac ágazati szereplőivel, szakértőivel. A business-to-business elvek mentén szervezett rendezvény teret biztosít a személyes légkörben megvalósuló intenzív eszmecseréknek, amelyen több, mint 40 neves ERP-szolgáltató között tehát a proALPHA is bemutatja ERP-rendszerének üzleti megoldásait.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információ a www.erp-tage.de honlapon található.


Vissza a sajtóközleményekhez