Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Minőségi termék kitüntetés a proALPHA ERP-rendszer számára

"Software Made in Germany" – a német szoftverminőség igazolása

11.06.2014

A weilerbachi székhelyű proALPHA a Bundesverband IT-Mittelstand e.V.-től (BITMi) elnyerte a "Software Made in Germany" minőségi termék kitüntetést, amelyet Dr. Oliver Grün – a BITMi elnöke és egyben a Grün Software AG igazgatósági tagja – adott át a proALPHA ügyvezetőjének, Dr. Friedrich Neumeyernek.

A "Software Made in Germany" minőségi termék kitüntetés

A proALPHA ERP-rendszer Grün szerint mindenekelőtt felhasználóbarát volta és flexibilitása, valamint átgondolt dizájnja és költséghatékonysága miatt kitűnő. Az ERP-megoldást mindezek mellett kompetens ügyféltámogatási rendszer is támogatja és a rendszert a gyakorlatban is már sikerrel alkalmazzák. "A Bundesverband IT-Mittelstand e.v. a 'Software Made in Germany' minőségi termék kitüntetést a német szoftvertermékek minőségének igazolására adja" – fogalmazott méltató beszédében a BITMi elnöke. "A proALPHA vállalati megoldás ötvöz minden olyan tulajdonságot, amelyet egy sikeres szoftvernek nemzetközileg is tudnia szükséges".

Egyedülállóan flexibilis és nemzetközi növekedésre kifejlesztett ERP-szoftverével és több mint 20 éves tapasztalatával ügyfelei sikeres növekedését támogatja a proALPHA-csoport. A szolgáltatásorientált integrációs platform különféle IT-infrastruktúrákat kapcsol össze, üzleti partnereket integrál, továbbá az intercompany-folyamatokat gyorsan és hatékonyan bonyolítja le. A jövőbeli követelményekre fókuszáló technológiai előrelátás és a konzekvens ügyfélorientáltság a közepes méretű ipari, kereskedelmi és szolgáltató vállalatok vezető ERP-szolgáltatójává tették a proALPHA-t. "Nagyon örülünk a BITMi kitüntetés odaítélésének", hangsúlyozza a proALPHA ügyvezetője, Friedrich Neumeyer. "A 'Software Made in Germany' kitüntetés igazolja cégünk németországi jó pozícionáltságát. Ezt mi tovább akarjuk szélesíteni és további új piacokat szerezni."


Vissza a sajtóközleményekhez