Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

IT & Business Stuttgart

Fókuszban: a termékkonfigurátor

03.09.2010

"Konfigurálás konstruálás helyett" – ezen alapelv mentén jelenik meg a proALPHA-csoport 2010. október 26. és 28. között Stuttgartban, az IT & Business kiállításon. A proALPHA ebben az évben a 3. csarnok a 3B71 standján fog kiállítani.

A proALPHA termékkonfigurátorában megadhatók a termékjellemzők komplex technikai függőségei annak érdekében, hogy ezek automatizált folyamatokat irányítsanak és megvalósíthatósági vizsgálatokat tegyenek lehetővé. A proALPHA-ban már a felhasználói felület – amely minden adatbevitelnél dinamikusan módosítja a gyártandó terméket, adaptívan átvezetve azt a konfiguráción – jelentősen csökkenti a rendelések rögzítésekor elkövethető hibák számát, rákényszerítve a felhasználót a teljes körű paraméterezésre. A rendszer képes arra, hogy a termékkonfiguráció alapján automatikusan származtasson darabjegyzékeket és ugyanígy állítson elő gyártási folyamatokat. A rendelés rögzítését rutinfeladatokkal automatizálva költségcsökkenést, biztosabb folyamatokat és a vevői rendelések átfutási idejének rövidülését lehet elérni – mindezzel jelentős versenyelőny szerezhető.

Stuttgartban természetesen nem csupán a termékkonfigurátort mutatja be a proALPHA-csoport, hanem az átfogó vállalatirányítási rendszerrel és a kapcsolódó szolgáltatások széles körével is megismerteti az érdeklődőket. Közvetlen személyes konzultációra is alkalmat teremtünk, időpontfoglalásra a német www.proalpha.de oldalon az ’Events’ menüpontban, ill. budapesti központi számunkon van lehetőség.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a vásár ERP-szakmai fórumán, 2010. október 27.-én 10:15 órakor ügyfelünk, a németországi Soennecken eG "Best of Breed versus Standardsoftware – ERP-szoftver mint központi irányítóeszköz" címmel tartandó előadáson számol majd be a korábbi komplex rendszerét leváltó proALPHA-val kapcsolatos tapasztalatairól.

A kiállítással és a részvétellel kapcsolatos további információért keresse budapesti irodánkat!


Vissza a sajtóközleményekhez