Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Kinevezték a proALPHA vezérigazgatóját

Dr. Friedrich Neumeyer lesz Leo Ernst utódja

24.10.2013

2014. január 1.-jei hatállyal Dr. Friedrich Neumeyer kerül a proALPHA Software AG vezérigazgatójává kinevezésre. A 45 éves szakember nemzetközi ERP-vállalatok vezetői pozícióiban szerzett alapos piaci tapasztalatokat. Új posztján Dr. Neumeyer a nemzetközileg működő szoftvercég további növekedését fogja támogatni.

Dr. Neumeyer jelenleg, a proALPHA-hoz történő belépéséig a Software AG nemzetközi partnerhálózatának kiépítéséért felelős. Ezt megelőzően az SAP AG különféle management-pozícióit töltötte be. Többek között éveken át irányította ott a kis- és középvállalati SAP-megoldások nemzetközi értékesítését, majd az ügyvezetés tagjaként a német, osztrák és svájci középvállalati értékesítésért, valamint a felhő alapú megoldások értékesítéséért felelt. Az atomfizikából doktorált Dr. Neumeyer karrierjét vállalati tanácsadóként kezdte a McKinsey-nél Németországban és az USA-ban.

Dr. Neumeyer a vállalatalapító Leo Ernstet váltja az igazgatóságban, aki kora miatt az év végén visszavonul. "Dr. Neumeyer átfogó tudással bír a nemzetközi ERP-környezetről és alapos tapasztalata van a középvállalati szegmens területén. Nagy mértékben hozzájárul a proALPHA növekedési stratégiájának folytatásához és új piacok megszerzéséhez" – mondja utódjáról meggyőződéssel Leo Ernst. A férj és kétgyermekes édesapa a proALPHA-t nagyon jól pozicionáltnak tartja az ERP-piacon: "kifejezetten a középvállalatokra szabott csúcsinnovatív termékek és egy erős csapat adta az elmúlt években a proALHPA sikerének bázisát. Ezen nagyszerű alapokon nyugodva konzekvensen folytatjuk a stabil növekedést és arra törekszünk, hogy ügyfeleink a proALPHA-val innovatívan és hatékonyan vezethessék vállalkozásaikat a jövőbe".


Vissza a sajtóközleményekhez