Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Kitüntetett nagymúltú vállalat vezet be proALPHA-t

A Beurer meggyőződött az integrált ERP-megoldás gyártás és kereskedelem területén történő használhatóságáról

03.03.2015

Marco Bühler

A németországi ulmi székhelyű Beurer GmbH (www.beurer.com) az ERP-megoldások kiválasztása során a proALPHA bevezetése mellett döntött. Az 1919-ben Ulmban alapított vállalat az egészség és a jó közérzet szolgálatában áll. Ezen szegmensben a Beurer ma több termékcsoportjával is az elsők között van: piacvezető Európában a flexibils melegítők, Németországban a vérnyomásmérők és masszírozók piacán, valamint a vezető európai személymérleg-gyártók egyike. A többszörösen kitüntetett nagymúltú vállalatot a Beurer-melegítőpárnáinak köszönhetően média- és gazdasági szakértők az „Évszázad márkája“ díjjal jutalmazták. A cég németországi központjában történő proALPHA-bevezetésről 2015 februárjában született döntés. Ott a jövőben több mint 100 felhasználó fogja az új ERP-megoldást használni az értékesítés, az anyaggazdálkodás, a beszerzés, a dokumentummanagement és a pénzügy-számvitel területén. A cégcsoport gyártóüzemében Magyarországon már 2015 áprilisában élesben indul a rendszer.

A Beurer hazája Ulmban van, itt alapították, itt van ma is a vállalat központja. Ulmban működik a központi adminisztráció, a kutatás-fejlesztés, valamint a marketing, az értékesítés és a beszerzés is. A vállalat és a termékválaszték erőteljes növekedése, valamint a növekvő nemzetközi jelenlét különböző területeken igényelt kiigazításokat és optimalizálást. Ezek keretén belül a gyártást 1992-ben a magyar leányvállalathoz, a Beurer Hungaria Kft.-hez telepítették. Itt a flexibilis melegítő termékek – melegítőpárnák, melegítőtakarók, lábmelegítők – gyártása folyik. Az új ERP-rendszer kiválasztási folyamatát a Beurer Magyarországon kezdte. Marco Bühler, a Beurer németországi ügyvezetője elmondta: “A proALPHA olyan szolgáltató, amely magyar országverziót és szakképzett helyi támogatást tud biztosítani az ottani proALPHA-leányvállalata révén.” Miután Magyarországon megszületett a döntés, a német központot is fel kell szerelni az új megoldással. Míg a magyar Beurer-leányvállalatnál a termelés, Németországban a kereskedelmi folyamatok leképzése áll a középpontban. Az MQ Result által végigkísért intenzív ERP-kiválasztási folyamatot követően Németországban is a proALPHA mellett döntöttek. “Az integrált megoldás végül is meggyőzött bennünket” – mondta Bühler. Ez lehetővé teszi a mennyiségi és értékadatok minden üzleti területet átfogó, folyamatos és azonnali áramlását. Mindenekelőtt a pénzügy-számvitel magas integráltsági foka, valamint a raktárgazdálkodás állt a kulcsfelhasználói értékelés fókuszában. A proALPHA mellett szólt a rendszerbe szintén mélyen integrált Szerviz-Karbantartás modul, amely egy saját fejlesztésű webes megoldást vált majd.

A Beurer világszerte csaknem 500 munkavállalót foglalkoztat és termékeit több mint 80 országba szállítja. Az ismert melegítőtakarók és melegítőpárnák mellett termékpalettáján személy- és konyhamérlegek, babaápolási termékek, vérnyomás- és vércukormérő készülékek, lázmérők, továbbá wellness és egészségügyi elektronikai termékek széles spektruma található. A vállalat a magyar gyártócége mellett értékesítési egységeket működtet Ázsiában, Dél-Európában, Észak-Amerikában, Nagy-Britanniában és Franciaországban. A Beurer-termékskálát többször kitüntették már és 2012 óta Németország csúcsminőségű termékgyártói és szolgáltatói közé tartozik.

Letöltések:
Marco Bühler, 300dpi, CMYK, Fájlméret: 3 MB
Melegítőtakaró, 300dpi, CMYK, Fájlméret: 3 MB
Vérnyomásmérő, 300dpi, CMYK, Fájlméret: 3.2 MB
Mérleg, 300dpi, CMYK, Fájlméret: 4.3 MB


Vissza a sajtóközleményekhez