Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Mobil proALPHA a Cebit-en

A proALPHA mobil, középvállalati Business Intelligence megoldása

25.01.2012

A CEBIT 2012 vásáron a proALPHA-csoport bemutatja a közepes méretű ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek számára fejlesztett átfogó vállalatirányítási (ERP) rendszerét és tanácsadási szolgáltatásait. Ebben az évben az okostelefonokra és táblagépekre fejlesztett, valamint webes BI-megoldások bemutatására fókuszálunk. Látogatóink megtudhatják, hogy a proALPHA Business Cockpit segítségével miként tudnak bárhonnan és bármikor hozzáférni a Dashboard – műszerfalhoz hasonlóan megjelenített – kijelzőinek adataihoz. Ebben az évben ismét az Cebit 5. csarnokának E18 standja a miénk.

Az egyre dinamikusabb folyamatok, valamint a felhasználók növekvő mobilitása olyan megoldásokat kíván, amelyek aktuális földrajzi helytől függetlenül, gyorsan és egyszerűen lehetővé teszik az ERP-rendszer adatainak lekérdezését. A Cebit 2012 vásáron középpontba helyezzük a középvállalati mobil BI-funkcionalitásaink által kínált előnyöket, bemutatva a felhasználás legizgalmasabb területeit.

Bemutatjuk azon gyakorlatias mobi megoldásokat, amelyeket kifejezetten táblagépekre, okostelefonokra és internetes elérésre fejlesztettünk ki. A felhasználók által internet-hozzáféréssel bármikor elérhető "műszerfal" bázisául a proALPHA különféle Business Cockpit-jai szolgálnak. Ilyen például az értékesítési adatokat, vagy a pénzügyi adatok mutatószámait bemutató "műszerfal!. Ezek – csekély felhasználói ráfordítással – teljesen cégre szabhatóak, néhány kattintással bővíthetőek és egyedivé alakíthatóak. A megjelenített adatok közvetlenül az átfogó, összes céges ERP-adatot tároló adatbázisból kerülnek kinyerésre.

"A proALPHA Business Cockpit az IT-konzumerizáció aktuális trendjéhez igazodik. Mobil és állandó hozzáférést biztosít iPhone-ról, iPad-ről, androidos készülékről és Blackberry-ről".- mondta el Leo Ernst úr, a proALPHA Software AG igazgatósági tagja. "A fejlesztések során kiemelt hangsúlyt kaptak a szigorú biztonsági előírások ügyfeleink adatainak védelme érdekében."

A proALPHA-csoport 2012. március 5. és 10. között a Cebit 5. csarnokának E18 standján mutatja be átfogó ERP-megoldását és minden igényt kiszolgáló szolgáltatáspalettáját.


Vissza a sajtóközleményekhez