Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Német-lengyel viszonylatú ERP

A gépgyártással foglalkozó Rotox proALPHA-t használ

13.03.2013

A német Rotox-csoport három németországi és lengyelországi üzemét a jövőben a proALPHA ERP-rendszerrel fogja iránítani. A cégcsoport több mint 40 éve tervez és készít gyártógépeket a nyílászáróipar számára és mára ezen a területen nemzetközileg is a piacvezetők közé tartozik. Az új ERP-megoldás bevezetésével a Rotox a jövőre készül, az egységes szoftvernek a csoportszintű növekedést kell szolgálnia. Összességében száznál is több felhasználó fog a Rotox-nál a proALPHA-val dolgozni.

A Rotox egy innovatív, sikeres gépgyártó vállalat, amely Németország Hessen és Rajna-vidék–Pfalz tartományaiban gyáregységekkel, valamint német és külföldi leányvállalatokkal, értékesítési képviseletekkel rendelkezik.

Az új vállalatirányítási rendszert a gépgyártó cég működési területe egészére vonatkozóan vezeti be. Tekintettel a több gyáregységben végzett tevékenységre, az Intercompany modul kiemelt jelentőséget kap: az üzleti folyamatok német és lengyel üzemek közötti automatikus vezérlését ezzel fogják megoldani. A proALPHA CAD-integrációt biztosító CA-Link modulja szintén nagy jelentőséggel bír a vállalat számára, hiszen ennek segítségével gyakorlatilag bármely CAD-rendszer online módon integrálható a proALPHA-ba. Az online itt annyit jelent, hogy a tervezőmérnökök az általuk használt CAD-rendszerből olyan adatokhoz férhetnek hozzá (pl. szerelési egységek, rajzok), amelyek a proALPHA-ban vannak rögzítve. Saját rajzaival és terv-darabjegyzékeivel a tervező közvetlenül az egységes vállalati adatbázist bővítheti.

A Rotox lengyelországi gyáregysége miatt a bevezetésre kerülő ERP-rendszerrel szemben támasztott további követelmény volt az, hogy álljon rendelkezésre lengyel országverzió, valamint ottani szakemberek és vezetők révén legyen biztosított a lengyelországi támogatás. A proALPHA mindezt lengyel leányvállalata révén tudja kínálni. Mindemellett döntő érv volt a Weilerbach-i ERP-vállalat választása mellett a következetesség, a komolyság és a célcsoport-kompetencia. "Már évek óta ismerjük a proALPHA-t és a vállalat sikeres növekedése mellett követtük azt is, hogy mennyire konzekvensen fejleszti folyamatosan tovább – mind technológiailag, mind pedig funkcionálisan – az általa kínált megoldást. Közepes nagyságú gépgyártóként a proALHPA-nál jó kezekben érezzük magunkat, hiszen a számunkra kínált szolgáltatási portfólió már a kezdetektől fogva a középvállalatokkal együttműködve került fejlesztésre és a proALPHA-val mint középvállalattal egy nyelvet beszélünk" – foglalja össze a döntés okait Thomas Münster úr, a Rotox ügyvezetője.


Vissza a sajtóközleményekhez