Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Nincs megállj, reagálj!

a proALPHA meghívja Önt az IT & Business vásárra

03.09.2009

"Nincs megállj, reagálj!" – ez a proALPHA-csoport mottója a 2009. október 6. és 8. között Stuttgartban tartandó IT & Business vásáron. Az első alkalommal megrendezésre kerülő – a Cebit dél-németországi megfelelője státuszt megszerezni törekvő – vásár az új stuttgarti vásárközpontban, közvetlenül a reptér mellett kapott helyet. A proAL-PHA-t az 1. csarnok C 46 standján találhatják."

A közelmúlt válságos, megrendelésekben szűkös időszakát több pro-ALPHA-ügyfél arra használta, hogy belső szervezetét a standard pro-ALPHA szoftver segítségével optimailizálja. Mások új ERP-rendszer kiválasztására használták a felszabadult időt – akik közül sokan a proALPHA mellett döntöttek. Ezek a vállalkozások nem vártak, hanem cselekedtek!

Azoknak, akik még nem cselekedtek, remek alkalom kínálkozik Stutt-gartban arra, hogy bővebb információt szerezzenek azokról a teljes körűen integrált eszközökről, amelyek a szervezeti utasítások alapján közvetlenül eseményvezérelt rendszerműködést valósítanak meg. Az ERP-rendszerek által kezelt üzleti folyamatokat – természetükből faka-dóan – nem pusztán maga az ERP-rendszer által szolgáltatott adatok határozzák meg, hanem az esetek jelentős részében dokumentumok is kapcsolódnak hozzájuk. A proALPHA és a proALPHA-ba integrált, hiteles dokumentum-management ezen feladatok ellátására ad kitűnő – a vállalkozások határain is túlmutató – megoldást.

A proALPHA egyedülálló cockpit-funkciója révén minden felhasználó a saját ízlésének és feladatainak megfelelő feladatmonitort alakíthat ki magának. Lehetőség van arra is, hogy összesített adatok meg-jelenítésekor a „lefúrás“ technikáját alkalmazva néhány kattintás révén egészen az alapbizonylatok szintjéig eljussunk. A proALPHA-cockpit a felhasználó számára saját munkaterülete és döntési horizontja komfor-tos áttekintését biztosítja.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a proALPHA standjánál, ahol a fenti funkciókkal együtt bemutatjuk a teljesen integrált, komplex ERP-rendszerünket, a proALPHA-t.

A vásáron külön sajtótájékoztatót nem tartunk, ugyanakkor Leo Ernst igazgatósági tag a vásár első napján készséggel áll a sajtó rendelke-zésére.


Vissza a sajtóközleményekhez