Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Precízebb tervezés a proALPHA-val

A trágyázó- és szórótechnikai gépek specialistája új, teljes körű ERP mellett döntött

27.03.2013

A Sinzheim-i székhelyű Rauch Landmaschinenfabrik üzleti folyamatai jövőbeli bonyolításához a proALPHA-t fogja használni. Németország Baden-Württemberg tartoányának északi részén működő családi vállalkozás a trágyázó és szórótechnikai gépek specialistája. A világ minden részére exportáló cég pontos adagolásra képes vető-, valamint trágyázógépeket gyárt, ám termékportfóliójába tartoznak a kommunális célokat szolgáló téli munkagépek is. Az ERP-kiválasztási folyamat során a Rauch számára kiemelkedő jelentőséggel bírt a proALPHA APS moduljával megvalósítható multi-erőforrástervezés, hiszen a komplex rendelések még pontosabb határidő-betartási követelményeket állítanak. A jövőben 120-nál is több felhasználó dolgozik majd az átfogó, integrált proALPHA-szoftverrel.

A Rauch termékeit világszerte használják a mezőgazdaságban, valamint a közszolgáltatások ellátásához. A cég évente nagyságrendileg 16 ezer gépet készít.

Az új, modern ERP-megoldásra azért volt szükség, mert a cég által használt régi szoftverek már nem biztosították a cég növekedésével megváltozott követelmények teljesítését. A számos szigetmegoldás, valamint az interfészek sokasága a rendszer továbbfejlesztését nem tette lehetővé. A Rauch a proALPHA-val többmodulos átfogó megoldást vezet be és az APS-szel új alapokra helyezi a komplex határidő-betartási problémakör kezelését – példaként említendő itt a szezonális szükségletek figyelembe vételének megvalósítása. Olyan tényezők, mint például az időjárás vagy a búza világpiaci árának változása, alapvetően befolyásolják a rövid határidejű gyártási rendelések teljesítését, amely a Rauch vállalati sikerének alapja. A proALPHA APS-szel megvalósítható valós multi-erőforrástervezés és –optimalizálás segítségével az erőforrások használata a reális üzemgazdasági célok – mint tartható szállítási határidők, minimális átfutási idők, készletállomány csökkentése – optimalizálhatók. Mindezzel együtt pontos határidők kerülnek meghatározásra, ami pozitív hatással bír a gyártás áteresztőképességére. A proALPHA APS révén az értékesítők számára megbízható információ nyújtható a vállalható teljesítési időpontokról, mivel a tervezés során minden érintett megrendelés és erőforrás figyelembe vételre kerül, biztosítva a gyors szimuláció lehetőségét.

"Olyan megoldást kerestünk, amely minden üzemgazdasági területet és még a kontrollingot is integrálja, mindezt azon célkitűzéstől vezéreltetve, hogy folyamataink méginkább áttekinthetővé váljanak. Ezen túlmenően igen magas követelményeket támasztottunk a termeléstervezési és -irányítási folyamatainkra részben jellemző magas fokú komplexitás miatt. A proALPHA ezen feltételeket nagyon jól teljesíti és mint a középvállalatok partnereke, döntésünk helyességét erősíti" – foglalta össze a döntés motivációit Martin Rauch, a cég ügyvezetője és egyben a proALPHA-beveztési projekt vezetője.


Vissza a sajtóközleményekhez