Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA a CeBIT 2010 kiállításon

A Business 2.0 immár realitás

18.01.2010

A proALPHA ERP-rendszert fejlesztő proALPHA-csoport a 2010. évi CeBIT-en ismét bemutatja a középméretű ipari, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások számára kifejlesztett szoftvereit és szolgáltatásait. A fókuszban ezúttal az a proALPHA-folyamatplatform áll, amelynek célja a technológia háttérbe helyezése és a vállalati folyamatok kiemelt kezelése.

A folyamatosan változó és nemzetköziesedő piacok, valamint a gyártó- és kereskedelmi telephelyek szétszórt elhelyezkedésének trendje hatékonyabb folyamatokat és gyors reagálást lehetővé tevő flexibilitást kíván. A proALPHA eseményvezérelt workflow-megoldása magasra helyezte a mércét. Amellett, hogy a workflow-kal mind a vállalaton belül, mind pedig a vállalaton kívül történő eseményekre valós idejű reakciók adhatók, sokkal nagyobb jelentőséggel bír az, hogy a releváns folyamatok feldolgozása a „memóriában“ történik. Az APS-tervezőrendszer számára minden releváns adat azonnal rendelkezésre áll. A változásokra ad hoc módon képes reagálni, és amennyiben szükséges, a folyamatok azonnal a változásokhoz igazíthatók anélkül, hogy a teljes gyártási háló áttekintése megszűnne. Ugyanez érvényes a többdimenziós információk elemzésére is. A cockpit – azaz amit a felhasználó a képernyőn lát – megfelel az egyéni információ-szerzési és feldolgozási igényeknek, még folyamatosan változó keretfeltételek között is.

Hasonlóan a mikrohullámú sütőkbe épített – és mint ilyen, a felhasználó számára fel nem ismerhető –célszámítógépekhez – amelyek maguktól felismerik, hogy a mélyhűtött terméket ki kell olvasztani, vagy az ételt fel kell melegíteni –, elengedhetetlen a vélt technológiai folyamatok változó körülményekhez történő igazítása. A proALPHA IT-architektúrája megteremti a jövő üzleti megoldásának ezen elengedhetetlen bázisát.

A proALPHA már mostanra megvalósította azon megoldásokat, amelyeket mások még csak most jelentenek be. Mindezt Ön is láthatja élőben a CeBIT-en, Hannoverben, az 5. csarnok E18 standján. További információk és a jelentkezés feltételei a www.proalpha.de honlapon, valamint a budapesti irodánk elérhetőségén nyerhetők.


Vissza a sajtóközleményekhez