Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA a stuttgarti IT & Business 2012 vásáron

Uralja az adatok tengerét teljes körűen integrált ERP-vel!

24.08.2012

A proALPHA-csoport a Stuttgartban megrendezésre kerülő idei IT & Business vásáron az „uralja proALPHA-val az adatok tengerét“ mottó alatt mutatja be a közepes nagyságú ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek számára fejlesztett teljes körű ERP-megoldását és szolgáltatásait. Ebben az évben a proALPHA nagy teljesítményű Business Intelligence (BI) portfóliója áll a középpontban, mintegy válaszul az adatok növekvő mennyisége révén változó követelménykre. A proALPHA a vásár 3. csarnokában, a 3C11 standon állít ki az idén.

A "Big Data" elnevezés a hatalmas mennyiségű, nagyfokú formátumbeli változatossággal megjelenő, folyamatosan növekvő forrásból származó adattömegek jelenségét takarja. A "Big Data" jelenség kezelése a vállalkozásokat új és dinamikusan bővülő kihívások elé állítja. Annak érdekében, hogy az adattömeg elemzése elfogadhatóan kevés idő alatt megtörténhessen – támogatva ezzel a megalapozott és gyors döntéshozatalt –, a cégek IT-infrastruktúrájuk optimalizálására kényszerülnek. A proALPHA ezért az idei IT & Business vásáron a nagy teljestőképességű Business Intelligence (BI) portfóliójának bemutatását helyezi a középpontba.

Mindegy, hogy előre definiált lekérdezésekre vagy ad-hoc elemzésekre van szükség, a proALPHA teljes körű BI-portfóliójában a felhasználók mindent megtalálhatnak, ráadásul az ERP-rendszerbe integráltan. "A proALPHA BI-portfólióját kifejezetten azért alkottuk meg, hogy a stratégiai és operatív üzletvitelt még folyamatosan bővülő adattömegek és elvárások mellett is hatékonyan támogathassuk" – tájékoztat Leo Ernst, a proALPHA Software AG igazgatósági tagja. A teljes körű ERP-megoldásba mélyen integrált Business Intelligence eszközök az adatok konzisztenciájának és minőségének legmagasabb szintjét biztosítják.

Az ERP-rendszerrel teljes körűen integrált management- és munkavállalói információs rendszer (MIS) a proALPHA-ban kezelt adatbázis egészét hozzáférhetővé teszi a felhasználó számára. A MIS ezáltal az ismétlődő kiértékelések megfelelő információs és kontrollingeszköze. A proALPHA mutatószám- és korai figyelmeztető rendszerével időben felismerhetők a kritikus szituációk, így korán lehet ellenintézkedéseket foganatosítani. A proALPHA Analyzer egy olyan hatékony eszköz, amely korlátlan számú és többdimenziós ad-hoc lekérdezést tesz lehetővé bárki számára, programozói ismeretek szükségessége nélkül. Csakúgy, mint a proALPHA Analyzer, a proALPHA Business Cockpit is a nagy teljesítményű In-Memory technológián alapul. A Business Cockpit a szakmai felhasználó számára személyre szabott, felhasználóbarát "műszerfallal" teszi teljessé a proALPHA BI-portfólióját. A Business Cockpit műszerfala az üzleti kérdésekre másodpercek alatt képes válaszolni, a válaszokat hatékonyan vizualizálni, mindezt akár mobil eszközökön is. Így a cég aktuális helyzetéhez mindig gyorsan és biztosan igazodó döntések hozhatók, tartózkodjon bárhol a döntést hozó.

A Stuttgart-ban megrendezésre kerülő IT & Business vásáron 2012. október 23. és 25. között a 3. csarnok 3C11 standján mutatja be fenti BI portfólióját a proALPHA-csoport, ahová Önt is tisztelettel várjuk.


Vissza a sajtóközleményekhez