Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Technológiai kezdeményezés - a proALPHA a SmartFactory KL e.V. tagjává vált

Közös megjelenés a Hannover Messe 2012 vásáron

27.03.2012

A proALPHA Software AG ez év eleje óta a SmartFactoryKL rendes tagja. A SmartFactoryKL egy kaiserslauterni, gyártófüggetlen demonstrációs és kutatóplatform. A Hannover Messe vásár 8. csarnokának D06 standján a SmartFactoryKL a proALPHA-val élő bemutatót fog tartani "Industrie 4.0" (azaz 'Ipar 4.0') címmel, amely során bemutatásra kerül a jövő "okos"-technológiákkal vezérelt gyártóüzeme.

A vállalatirányítási rendszert előállító proALPHA azt tűzte ki célul, hogy ügyfelei versenyképességét kitűnő szoftverrel és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások segítségével javítsa. "Ehhez vizionárius technológiai partnerünk tudományos ismereteit és kutatási eredményeit kell a felhasználói szoftverbe transzferálni" – mondta Werner Ernst úr, a proALPHA Software AG igazgatósági tagja, majd hozzátette: "A SmartFactoryKL, mint magas fokon gyakorlati vonatkozású demonstrációs és kutatóplatform erre éppen megfelelő, ezért döntöttünk a taggá válás mellett." Mivel SmartFactoryKL szoros kapcsolatban áll a kaiserslauterni Műszaki Egyetemmel, ezért Werner Ernst szerint lehetőség nyílik az egyetem szakembereivel is megismertetni a proALPHA által nyújtott előnyöket.

Az április 23.-tól 27.-éig megrendezésre kerülő Hannover Messe 2012 vásáron a SmartFactoryKL és a proALPHA – közösen először – a DFKI (Deutsches Forschungszentrum für Künstliche Intelligenz – A Mesterséges Intelligencia Német Kutatóközpontja) Living Lab elnevezésű laboratóriumában jelennek meg. A bemutató középpontjában az 'Ipar 4.0' téma áll. A látogatók egy teljes gyártósoron bemutatva tudhatják meg azt, hogy miként fog működni a jövő "okos"-technológiákkal (okostelefonokkal, navigációs rendszerekkel, bloetooth vagy wifi segítségével) irányított gyártóüzeme. Mindehhez a proALHPA szállítja az átfogó üzleti folyamatok és a gyártási infrastruktúra jövőbemutató összekapcsolását lehetővé tevő ERP-komponenseket.

A SmartFactory KL e.V. technológiai kezdeményezésről
A SmartFactoryKL egy gyártófüggetlen demonstrációs és kutatóplatform, amelyben innovatív információs és kommunikációs technológiákat, valamint ezek valósközeli ipari gyártókörnyezetben történő alkalmazását tesztelik és fejlesztik. A SmartFactoryKL kutató- és bemutató berendezése egy vizionált jövőbeni gyártóüzemet mutat be, amelyben több gyártó által előállított komponensek találkoznak. A SmartFactoryKL célja, hogy az ipar területén mindezidáig jellemzően nem alkalmazott "okos"-technológiákat (mint például okostelefonok, navigációs berendezések, Bluetooth vagy wifi) hasznos módon transzferálja az ipari felhasználók számára. A SmartFactoryKL tulajdonképpen a kutatók és az ipari gyakorlat interfészeként funkcionál. A SmartFactoryKL e.V. mint technológiai kezdeményezés jogilag egyesületi formában működik, működésének fókuszában ugyanakkor a tudomány és a gyakorlat közötti technológiai- és tudástranszfer áll. Bővebb információt a következő weblapon szerezhet: www.smartFactory-KL.de.


Vissza a sajtóközleményekhez