Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Topp innovátor: proALPHA az ötletkovács

Ranga Yogeshwar kitüntette a leginkább innovatív német középvállalatokat – a proALPHA Software AG immár nyolcadszor a 'Top 100' tagjai között szerepel

25.06.2012

A kimagasló innovációs tehetség és a példás innovációs folyamatok által vernek az ötlettől a piaci sikerekig ívelő hidat Németország leginnovatívabb középvállalatai, melyeknek Ranga Yogeshwar 2012. június 22.-én Friedrichshafenben átadta a 'Top 100' tanúsítványt. A proALPHA Software AG idén már a nyolcadik alkalommal szerepel a díjazottak között.

Az innováció legjobb hajtóműve a tudás. Az 1992-ben alapított IT-vállalat ezért igen nagy hangsúlyt fektet világszerte 500 munkatársa továbbképzésére. Az elmúlt évben átlagosan 25 napnyi továbbképzésen vett részt minden munkavállalónk, amely összesen 10.000 tudásfejlesztésbe invesztált munkanapot jelent cégszinten. Munkavállalóink saját akadémiánk sokszínű képzéseiből válogathatnak: az intraneten keresztül folyamatosan elérhetik az aktuális E-Learning programokat, illetve kombinálhatják ezeket a személyes részvételt igénylő tanfolyamokkal. A kínálatot webináriumok és önképzést támogató videó-tananyagok egészítik ki. "A szakmaspecifikus képességek fejlesztése mellett munkavállalóink személyi készségeinek fejlesztését is támogatjuk" – említi Leo Ernst, igazgatósági tag.

A proALPHA – mint Business-Service-Provider – közepes nagyságú ipari, kereskedelmi és szolgáltató cégek számára kínálja az általa fejlesztett vállalatirányítási rendszerét és a kapcsolódó tanácsadási, oktatási, valamint szoftverfejlesztési szolgáltatásait. Ezen szegmensben a proALPHA világviszonylatban is a csúcson lévő szolgáltatók között szerepel. Mindezt nem csupán az innovációt támogató továbbképzési lehetőségekkel, hanem az innovációs folyamatok cégen belül kialakított működési rendjével érhette el a proALPHA. "Sok vállalat szétválasztja a szoftverfejlesztés folyamatait: szoftverarchitektúra, adatmodellezés és megvalósítás részfolyamatokra. A programozók ilyen esetben gyakran nem értik a munkájuk célját" – magyarázza Leo Ernst az általános gyakorlatot. "Ezzel ellentétben a proALPHA-nál a megoldást kiötlő munkatársunk részt vesz a programozásban és a koncepciót az ötletalkotástól a realizálásig végigkíséri." Még a cégcsoport top-managementje is munkaidejének több mint felét innovációra fordítja.

A bécsi Wirtschaftsuniversität csapata Prof. Dr. Nikolaus Franke vezetésével 281 német középvállalat innováció-managementjét vizsgálta. A legjobbak a 'Top 100' tanúsítványt kaptak. Leo Ernst nagyon örült a kitüntetésnek és kiemelte munkatársaink teljesítményét: "A tanúsítvány munkatársaink kitüntetése. Az ő lelkesedésük és nagyfokú elkötelezettségük jelentik a legfontosabb innovációs faktorokat számunkra. Olyan folyamatokat és lapos hierarchiát teremtettünk cégünknél, amelyek segítségével kibontakoztatható a kreativitás. Ezek miatt vagyunk sikeresek."


Vissza a sajtóközleményekhez