Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Cégünk

proALPHA - teljes körű megoldási koncepcióval a vállalati siker érdekében

A proALPHA-csoport magát Business-Service-Provider-ként definiálja. Teljes körű megoldásspektrumával a proALPHA nem csupán az üzleti megoldást kínálja, hanem egyidejűleg átfogó üzleti szolgáltatásokat is. A teljes körűen integrált proALPHA ERP-megoldás fejlesztésével, értékesítésével, valamint tanácsadási tevékenységével a proALPHA csoport biztosítja ipari-, kereskedelmi- és szolgáltatói tevékenységet végző ügyfeleinek versenyképességét.

Filozófiánk

A proALPHA-csoport filozófiája: magasan kvalifikált tanácsadási szolgáltatások és a szoftver összekapcsolásával az ügyfelek hatékonyságának maximalizálása.

Ügyfeleink

A proALPHA ügyfélkörébe elsősorban konszernstruktúrájú ipari-, kereskedelmi- és szolgáltató középvállalatok illetve nagyvállalatok középvállalatként működő leányvállalatai tartoznak.

Sikereink

Növekedés nyereségesen - ez a proALPHA-csoport sikerreceptje. Az 1995-ös áttörés óta cégcsoportunk nyereséges. A proALPHA-csoport ágazati átlagot meghaladó növekedési ráta mellett megmutatta, hogy egyidejűleg megvalósítható az árbevétel és a nyereség növelése is.