Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

ERP szoftver

proALPHA - a középvállalatok aktív, teljes körű ERP-megoldása

proALPHA - a középvállalatok aktív, teljes körű ERP-megoldása

proALPHA - a középvállalatok aktív, teljes körű ERP-megoldása

Az ipari-, kereskedelmi- és szolgáltató tevékenységet végző középvállalatok speciális igényeinek figyelembe vételével a proALPHA kifejlesztett egy olyan átfogó megoldást, amelynek segítségével a vállalatoknál felmerülő valamennyi üzemgazdasági feladat sikeresen végrehajtható.

Különlegességek:

A proALPHA-nál a két nagy, modulárisan felépített terület, a "Logisztika" és a "Pénzügy/Számvitel" a standard fejlesztés során azonos súlyt kapott. Így egy szervesen egymáshoz illeszkedő integrált rendszer jött létre. A proALPHA-csoport konzekvens módon egyedi fejlesztéssel építkezik - még az olyan határterületnek számító funkciók esetében is, mint például az APS/ SCM, CRM, DMS, PPS-CAD online kapcsolat, illetve az e-business-komponensek.

A proALPHA teljes körű megoldása aktív, hiszen a szoftver egy egész rendszerre kiterjedő automatikus, ezáltal aktív workflow-val rendelkezik, amely a felhasználót az ügyviteli folyamatok bonyolításakor intelligens módon támogatja.

A proALPHA-t az intelligens elemzési lehetőségek teszik teljessé. Míg a proALPHA Információs rendszer ismétlődő kiértékeléseket szolgáltató információs- és kontrollingrendszer, addig a proALPHA Analyzer nevű OLAP-alapú elemzőeszköz bármilyen tetszőleges ad-hoc-kiértekésre nyújt megoldást.

Ahelyett, hogy a proALPHA a szoftverben az összes lehetséges funkciót és variációt leképezné, a standardban csak azokat a követelményeket fedi le, amelyekre a potenciális ügyfelek többségének szüksége lehet. A vállalatok speciális igényei a projekt folyamán kerülnek figyelembe vételre és kielégítésre. A rugalmas, objektumalapú szoftverarchitektúrának köszönhetően a verziókövetés teljes mértékben biztosított.

A proALPHA hardvertől és operációs rendszertől való teljes függetlensége az ügyfeleknek rugalmasságot biztosít és garantálja befektetésük védelmét.

A progresszív eszközöknek és eljárásoknak köszönhetően, valamint a globális standardokhoz történő konzekvens igazodás eredményeként a proALPHA-nál minden olyan műszaki feltétel biztosított, amelyre egy sikeres, innovatív megoldáshoz szükség van.

A proALPHA a középvállalatokkal szembeni nemzetközi követelményeknek kiválóan megfelel. A proALPHA országverziói – így a magyar országverzió is – nem csupán az eredeti szoftver lefordított verziói, hanem egyidejűleg az adott ország jogi követelményeinek is eleget tesznek. A szoftvernek számos nyelvi verziója létezik. A proALPHA ezen felül unicode támogatással is rendelkezik. Ez lehetővé teszi egy installáción belül a különböző karakterek világ bármely nyelvén történő együttes feldolgozását.