Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Anyaggazdálkodás

Költségcsökkentés megfelelő tervezéssel

Képernyőfotó: proALPHA Anyaggazdálkodás - Diszpozíció

A proALPHA logisztikai rendszerének központi komponensei: az anyaggazdálkodással kapcsolatos alapfunkciók, a szükségletmeghatározás (MRP) és a raktárkezelés. Ezek a funkciók képezik a sikeres értékesítési tevékenység, az optimális beszerzés és költséghatékony termelés alapját. 

Különlegességek

A proALPHA garantálja az anyag- és értékáramlás szinkronitását az egész rendszerben. Így a készletek, készletváltozások és anyagfelhasználások leképezése a Pénzügy/Számvitelben és a Költségszámításban azonos módon történik.

A hagyományos raktárak együttes kezelése mellett a proALPHA támogatja a kaotikus, azaz polchelyes nyilvántartású raktárgazdálkodást is. Megoldásunkban lehetőség van árubeérkezési, avagy karantén raktár és a zárolt készletek raktárainak sajátosságait is lekezelni. A sarzskezelés (batch, lot, adagszám) sok vállalat számára nélkülözhetetlen eszköz, amelynek segítségével több esetben megelőzhetők az alapanyag selejt miatti gyártások, illetve az ebből adódó kártérítési igények. A minőségbiztosításnak is részét képezi ez a logisztikai elem, hiszen a proALPHA segítségével lehetséges a sarzs eredetének és felhasználásának hézagmentes és teljes visszakövetése.

Az MRP-diszpozíció támogatja az összes szokásos számítási eljárást és segítségével megbízhatóan meghatározhatók a végtermékek, szerelési egységek, vásárolt cikkek, valamint a segéd- és üzemanyagok szükségletei. A diszpónyilvántartás segítségével a szükségletek aktuális időszakra vonatkozóan is vizsgálhatók, hozzájuk a szükséges fedezetek rugalmas logikák szerint előállíthatók. . A készletek tervadatokon nyugvó extrapolálása azonnali információt szolgáltat a jövőbeli szállíthatóságról.

A proALPHA a fordulónapi leltár mellett támogatja a további engedélyezett leltározási eljárásokat is. A saját kész- és félkész termékek értékelése kiemelkedően kényelmes és rugalmas.

A proALPHA automatikus workflow átveszi a diszpozíció és beszerzés koordinálását és minimálisra csökkenti az adminisztratív feladatokat. A proALPHA szállítóértékelés az üzleti partnerek minősítésében nyújt segítséget.

A proALPHA Információs rendszer (MIR) és a mutatószámrendszer kiváló eszközök gyakran visszatérő kiértékelések készítéséhez. A proALPHA Analyzer az anyaggazdálkodás számos kiegészítő területén lehetővé teszi programozói ismeretek nélkül tetszőleges ad-hoc kiértékelések elkészítését.