Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Beszerzés

A megfelelő készlet optimális beszerzése

Képernyőfotó: proALPHA Beszerzés - árubeérkezés workflow

A proALPHA Beszerzés a funkciók teljes spektrumát biztosítja: a szállítókiválasztástól, a rendeléslebonyolításon és -felügyeleten át az árubeérkezésig, majd ehhez kapcsolódóan a számlaellenőrzést és a szállítóértékelést is elvégzi. A beszerzők számára az összes szóbejöhető adat biztonságosan és gyorsan rendelkezésre áll a proALPHA-ban.

Különlegességek

A proALPHA Beszerzés eszközeivel a gyártás komplett kiszervezése, a saját szerelési egységek megrendelése vagy a bérmunkában történő feldolgozás megrendelése is lebonyolítható.

A szabadon beállítható áregységek mellett a proALPHA-ban több abszolút és százalékos árengedmény és felár is megadható. A standard proALPHA részét képezi a keretszerződésekkel és szállításlehívásokkal kapcsolatos összes funkció is.

Szállítói rendelések felvétele történhet kézzel vagy létrehozhatók automatikusan. A proALPHA Pénzügy/Számvitelben minden beszerzéssel kapcsolatos információ rendelkezésre áll és azonnal figyelembe vehető a likviditás-előrejelzésnél.

A proALPHA automatikus workflow-n keresztül a Beszerzés a proALPHA információáramlásában teljes körűen integrált, legyen szó a gyártás-előkészítés egy szerelési egységéhez tartozó beszerzési adatok karbantartásáról vagy egy értékesítésből jövő árajánlatkérésről.

A raktárkészletek csökkentése érdekében az e-business segítségével lehetővé válik a készlet- és szükségletmeghatározás beszállítóra történő áthárítása és szállítói portálok létrehozása.

A proALPHA Információs rendszer (MIR) és a mutatószámrendszer kiváló eszközök gyakran visszatérő kiértékelések készítéséhez. A proALPHA Analyzer a beszerzés számos kiegészítő területén lehetővé teszi programozói ismeretek nélkül tetszőleges ad-hoc kiértékelések készítését.