Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Business Intelligence

Döntés szempontjából releváns adatok minden hierarchiaszinten

proALPHA Business Intelligence Portfolio Symbolbild

A proALPHA a felhasználóknak minden hierarchiaszinten kiterjedt kontrolling- és elemzési eszközöket biztosít. Legyen szó előre kialakított lekérdezésekről vagy ad-hoc-elemzésekről – a proALPHA minden fajta kiértékeléshez biztosítja a megfelelő eszközt, közvetlenül az ERP-rendszerben.

Információs rendszer (IR)

A proALPHA Információs rendszer (vezetői- és dolgozói információs rendszer) egy olyan információs- és kontrollingeszköz, amellyel visszatérő kiértékelések végezhetők. Kiválóan alkalmas sok paramétert és komplex kapcsolódásokat tartalmazó kiértékelések lekérésére, és így gyorsan és kényelmesen biztos eredményt szolgáltat a felhasználóknak.

Különlegességek

A proALPHA Információs rendszer a szoftver szerves részét képezi és ezáltal a felhasználó az egész rendszerből hozzáférhet a szükséges adatokhoz.

Az információs rendszer változatos nézeteit, listáit és kiértékeléseit a felhasználó rugalmas eszközökkel módosíthatja, kiegészítheti. A tartalmat és az összevonás mértékét a felhasználó maga definiálhatja. Olvasási jogosultságok kiadásával bármely nézetvariáns levédhető, meghatározott felhasználói csoportok számára zárolható.

A tömörített kimutatásokban minden összevonási szintről "lefúrhat" egészen a bizonylat szintjéig. Így például egy szállítólevél megnyitásakor azonnal látható, hogy melyik rendelés alapján történt a szállítás.

Mutatószám- és korai előrejelző rendszer

Mutatószám- és korai előrejelző rendszer - mutatószám-beszámoló

A proALPHA Mutatószám- és korai előrejelző rendszer fő célja a definiált korai figyelmeztető indikátorok folyamatos értékelése, figyelemmel követése és ellenőrzése. Így egy kritikus helyzet bekövetkezése időben és előre jelezhető, így még időben kezdeményezhetők a megfelelő óvintézkedések is.

Különlegességek

Az integrált proALPHA ERP-szoftver számos, az átfogó mutatószámokhoz és kiértékelésekhez szükséges adatot tartalmaz. Az információk bármely felhasználói területről, moduloktól függetlenül összevezethetők, kiszámíthatók és egy kiértékelésben megjeleníthetők.

A mutatószám-beszámoló tetszőlegesen sok variációban, kényelmesen és a vállalati igényeknek megfelelően szabadon kialakítható.

Minden mutatószámhoz definiálhatók határértékek, illetve tűrési értékek (optimális-, norma-, átlag-, elválasztó- és kritikus érték), amelyek konkrét értékét a vállalat maga definiálja. A mindenkori figyelmeztetési határ elérésekor, túllépésekor, vagy el nem érésekor beállítható, hogy automatikusan elinduljon a workflow. Ilyenkor az előre megnevezett személyek feladatmonitorán automatikusan megjelenik egy üzenet. Ezen eseményvezérelt (korai figyelmeztető) üzenetek alapján a döntéshozók időben megkapják a megfelelő információkat. A "lámpa-funkció", azaz a több színárnyalattal történő megjelenítés a még jobb átláthatóságot szolgálja. Így joggal állítható, hogy a workflow segítségével automatizált mutatószám- és korai előrejelző rendszer megfelel a KonTraG (német törvény a vállalatok ellenőrizhetőségéről és transzparens bemutatásáról) követelményeinek. A kockázatmenedzsment számára elengedhetetlen figyelmeztető-/előrejelző rendszerrel szembeni követelmények is teljesülnek. Emellett a menedzsment által elvárt friss információk és azok érthető megjelenítése is teljes mértékben biztosított.

Business Cockpit

Képernyőfotó: proALPHA Business Cockpit

Az új proALPHA Business Cockpit (powered by QlikView) valós idejű vizuális adatelemzést tesz lehetővé. A felhasználóbarát felület konzekvens módon az egyes szakterületek felhasználói igényeire szabott. A nagy teljesítményű műszerfal (dashboard) segítségével tetszőleges üzleti kérdések azonnal megválaszolhatók.

Highlights:

  • "Távoli felvételek és közeli fókusz" egyidejűleg
  • Információk villámgyors konszolidálása bármely adatforrásból
  • Adatok egyszerű böngészése a Google mintájára
  • Adatok vizualizálása áttekintő grafikák segítségével
  • Tervezés, trend- és szcenárióelemző funkciók
  • Egyszerű, tesreszabható alkalmazások (apps) és műszerfalak (dashboards)
  • Biztos hozzáférés bárhonnan: windows-asztalról, mobiltelefonról, felhőből (cloud)
  • A meglévő proALPHA BI-megoldások kiegészítése

Business Cockpit a gyakorlatban

Tapasztalat és kompetencia - 1.700 elégedett ügyfelünk a garancia

Hamburger Leistungsfutter GmbH
proALPHA Analyzer Képernyőfotó

Analyzer

A proALPHA Analyzer a proALPHA Információs rendszerrel szemben a tetszőleges ad-hoc lekérdezések programozói ismeretek nélküli kialakítására és az adatok többdimenziós kiértékelésére alkalmas.

Highlights

Az OLAP-alapú elemző eszköz grafikus támogatása következtében a proALPHA Analyzer használata egyszerű. Korábbi lekérdezésben létrehozott grafikonok egyszerű kattintással - mintha nagyítót tartanánk fölé - szeletenként megtekinthetők.

Kattintással az adatok mélyére „zoomolhat“. Az elemzési eredmények egy jelentéskészítő eszköz segítségével későbbi prezentációkhoz előkészíthetők. Az Analyzer szintén saját fejlesztés és a proALPHA szerves részét képezi.

Aichelin-csoport referenciaügyfél logója
Bausch + Ströbel Maschinenfabrik Ilsofen GmbH & Co. KG referenciaügyfelek logói
Gaudlitz GmbH