Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA CAD-integráció

CAD-adatok közvetlenül az ERP-rendszerben

Képernyőfotó: proALPHA CA-Link

A proALPHA CA-Link modulon keresztül gyakorlatilag az összes, piacon megtalálható CAD-rendszer - így a modern 3D-CAD-rendszerek is - online módon integrálhatók a proALPHA-ba. Az online ebben az esetben azt jelenti, hogy a konstruktőr az általa ismert CAD-környezetből kiindulva hozzáfér a proALPHA-ban kezelt adatokhoz, például alapanyagokhoz, szerelési egységekhez vagy rajzokhoz. Rajzaival és konstrukciós darabjegyzékeivel közvetlenül a vállalati adatbázist bővíti.

Különlegességek

A CA-Linkkel rendelkezésre áll egy további "letisztult" módosítás-kezelési eszköz. A CAD-rendszerek modelljeiből közvetlenül a proALPHA-ba kerülnek át a rögzített és beállított cikktörzsadatok és darabjegyzékek. A redundáns adatok, a karbantartásra váró interfészek problémaköre már a múlté.

A teljes körű integráció hatására az új darabjegyzékek létrehozása elindítja a proALPHA automatikus workflow-t és informálja a folyamatlánc illetékes ügyintézőjét, például a beszerzőt, az elvégzendő feladatokról.

A konstruktőr által létrehozott rajzok és konstrukciós adatok bármely proALPHA-munkahelyről lekérdezhetők és megjeleníthetők. Ezáltal a proALPHA gyakorlatilag az Engineering Data Management (EDM) vagy Product Data Management (PDM) fontosabb feladatait veszi át.