Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA DMS

Minden dokumentum közvetlenül hozzáférhető

Képernyőfotó: Dokumentum-menedzsment rendszer

Az üzleti folyamatok feldolgozása sok, eredetileg dokumentum-formájú információ alapján történik. A proALPHA Dokumentum-menedzsment rendszer (DMS) integrált megközelítésének köszönhetően biztosítja ezen dokumentumok strukturált kezelését és iktatását. Ez a dokumentumok tetszőleges ERP-objektumokkal történő csatolása révén lehetséges. 

Különlegességek

Mivel a COLD (Computer Output on Laserdisk) a proALPHA szerves részét képezi, így minden vállalati terület - legyen az értékesítés, termelés vagy számvitel - közvetlenül hozzáférhet az összes vállalati adathoz és dokumentumhoz. Különösen a több telephelyen átívelő folyamatok esetében jelenthet ez érzékelhető racionalizálási potenciált.

A proALPHA DMS lehetővé teszi tetszőleges dokumentumok archiválását. A Microsoft Office integrációjával az adminisztratív területek is integrálhatók ezen folyamatba. Lehetőség van akár a Windows Explorer tetszőleges elektronikus dokumentumának egérrel egy tetszőleges feladatra történő ráhúzására is (drag and drop). Számos dokumentum közvetlenül magában a proALPHA-ban keletkezik, például kimenő számlák vagy szállítólevelek, amelyek a COLD módszerrel automatikusan archiválásra kerülnek.

A dokumentumok szerver által támogatott verziókövetése biztonságos revíziót tesz lehetővé. A felhasználók így mindig az aktuális dokumentumokhoz férnek hozzá - adatvesztés veszélye nélkül.

A proALPHA DMS egy további kiemelkedő jelentőségű funkciója a vonalkódos bizonylatfelismerés. Az egyes dokumentumok, mint pl. munkaidőlapok, anyagkivétjegyek vagy szállítólevelek szkenneléskor automatikusan hozzárendelhetők a mindenkori rendeléshez.

Minden dokumentum közvetlenül hozzáférhető a proALPHA-ban. A dokumentumok keresése történhet címszavak alapján, vagy a teljes szövegben történő kereséssel. A dokumentumok emellett konkrét feladatsorokhoz is hozzá vannak rendelve. Így például ha egy felhasználó behív egy rendelést, akkor azonnal rendelkezésére áll az összes rendeléssel kapcsolatos dokumentum is.

A proALPHA-ban a DMS automatikus workflow-ba történő integrálásával lehetőség nyílik standard feldolgozási feladatsorok rögzítésére. Ha egy proALPHA-felhasználó például lekönyvel egy bizonylatot a számvitel modulban, úgy a könyvelés végén megjelenik a kérdés, hogy a bizonylatot beszkennelje-e a rendszer. Az ilyen mélységű integráció minimálisra csökkenti a folyamatköltséget.