Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA E-Business

Az üzleti partner hatékony bevonása

Képernyőfotó: proALPHA e-business

A proALPHA e-business (B2B) segítségével az ügyvitelbe bevonhatók tetszőleges üzleti partnerek: vevők, szállítók vagy kereskedelmi képviselők. Csupán egy internetes hozzáférésre van szükségük, amellyel a proALPHA ERP-rendszer bizonyos területeihez hozzáférhetnek.

Különlegességek

A proALPHA e-business egy a proALPHA szerves részét képező modul, amelneky segítségével az üzleti partner közvetlenül hozzáférhet az ERP-rendszer bizonyos adataihoz. Az ügyfelek így például hozzáférhetnek termékekhez, darabjegyzékekhez, cserealkatrészekhez, készletekhez vagy kondíciókhoz anélkül, hogy párhuzamosan szükségük lenne egy másik rendszerre. Előny: nincsenek redundáns adatok és nincs szükség további interfészek karbantartására.

A különféle igények kielégítésére a proALPHA e-business segítséget nyújt mind az információk megjelenítésében, mind az adatbevitelben. Az információ funkció adattartalmai repository-vezérlésűek és a felhasználó által könnyen testreszabhatók. A szerver és böngésző közötti AJAX-alapú kommunikáció a sebességet tekintve kellemes élményben részesíti a felhasználókat.