Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Értékesítés

Az ügyfelekhez vezető sikeres út

Képernyőfotó: proALPHA Értékesítés - ajánlatok workflow

Az értékesítés-tervezéstől a marketingen és ajánlatkészítésen át egészen a rendelés-lebonyolításig a proALPHA számos funkcióval támogatja a cég értékesítéssel kapcsolatos tevékenységét, beleértve a vevőkapcsolat-menedzsmentet (CRM) is.

Különlegességek

Az összes értékesítési modul a proALPHA integrált üzleti megoldás szerves részét képezi. Ezek egységes adatmodellre épülnek, amely az interneten keresztül garantálja az aktuális információk állandó rendelkezésre állását.

A proALPHA-ban az ajánlatok létrehozása könnyen és rugalmasan elvégezhető. Az árak a már felvett törzsadatokból, megvalósított rendelésekből vagy szerelési egységekből bekerülnek az ajánlatkalkulációba.

Különösen az aktív rendszerkomponens - a proALPHA Automatikus workflow - segíti érdemben az értékesítési munkatárs napi munkáját. Kívánt határidőre minden bizonylat, jegyzet és dokumentum megjeleníthető a személyes emlékeztetőben (follow-up). Az értékesítési bizonylatok – így pl. a számlák - a mindenkor hatályos magyar jogszabályok rendelkezései szerint készíthetők el. A Pénzügy/Számvitel modullal való integráltság révén egyszerűsödik az áfa-bevallás és –jelentéskészítés.

Az érdeklődőkkel, vevőkkel, cikkekkel és cikkcsoportokkal kapcsolatos információigények korlátlan kielégítésének semmi sem szab határt. A proALPHA információs rendszere az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket érdemben és azonnal megválaszolja. Standard termékek eladását támogatja az ajánlat- és rendelésfelvételnél az Értékesítés számára rendelkezésre álló, termelésig visszanyúló határidő-lekérdezés (CTP). A tényleges szállítási határidővel kapcsolatos részletes információk már a vevővel folytatott beszélgetés alatt kinyerhetők a rendszerből.

A proALPHA Információs rendszer (MIS) és a Mutatószámrendszer kiváló eszközök gyakran visszatérő kiértékelések készítéséhez. A proALPHA Analyzer az Értékesítés számos kiegészítő területén lehetővé teszi programozói ismeretek nélkül tetszőleges ad-hoc kiértékelések készítését.