Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Nemzetközi jelenlét

Ügyfeleinkkel együtt

A proALPHA ERP-szoftver rugalmas és nemzetközi környezetben felhasználható. A "Following the clients" mottóhoz hűen a proALPHA a nemzetközi piacokra is elkíséri ügyfeleit, világszerte 30 kirendeltséggel és minősített partnerhálózattal rendelkezik. A unicode konzisztens használatával a világon minden létező karakter és ezáltal nyelv kezelhető és nyomtatható a proALPHA-val. Technológiai szempontból még a kínai, cirill, illetve arab betűk sem jelentenek akadályt. A proALPHA-t jelenleg a világ 50 országban használják.

Globális gondolkodásmód, lokális cselekedet

Cégcsoportunk az "ahol szükséges, ott centralizáltan, de ahol lehet, ott decentralizáltan" elv szerint működik. Központunk a németországi Weilerbachban van, a kirendeltségei, telephelyei, leányvállalatai partnerei pedig decentralizáltan, az ügyfelek közelében működnek. A vevők közelségének köszönhetően a regionális különbségekre gyorsan és megfelelő módon lehet reagálni. Ügyfeleinek a proALPHA az országhatárokon túl is szolgál megoldással, elkíséri őket a nemzetközi piacokra és az ügyféligények figyelembe vételével végrehajtja a termék- és szolgáltatáskínálat lokalizációját. A lokalizáció jóval többet jelent egyszerű szoftverfordításnál: a szoftver testreszabásakor a proALPHA a mindenkori célország jogi feltételeit és kulturális sajátosságait is implementálja. Az optimális lokális terméktámogatás lehetővé teszi a helyi különbségek és szokásos módszerek figyelembe vételét. A piac meghódítása és a projektek megvalósítása ezért a saját leányvállalatok, ill. partnerek helyi szakemberei és vezetői által történik.

Verziók (betűrendben): angol (nemzetközi, US), brazil, cseh, francia, kínai, lengyel, magyar, német (Ausztria, Németország, Svájc), olasz, orosz, román és spanyol.