Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Pénzügy / Számvitel

Nem csupán könyvvitel…

Képernyőfotó: proALPHA Pénzügy/Számvitel - likviditás-előrejelzés

A proALPHA Pénzügy/Számvitel modulja a vállalat gazdasági eseményeinek valósághű, kronologikus rögzítésének központi eleme. Megfelel az összes magyar számviteli és adójogi előírásnak és a hazai szakma elvárásainak, továbbá – igazodva ügyfeleink igényeihez – a nemzetközi sztenderdeknek is. A proALPHA Pénzügy/Számvitel széles körű és rugalmas információs rendszerével egyidejűleg egy kontrolling eszköznek is tekinthető, amellyel komplex tényállások transzparens módon jeleníthetők meg.

Különlegességek

A proALPHA Pénzügy/Számvitel teljes körű integrációja lehetővé teszi a többi modulokból történő adatátvételt és a készletváltozások számszakilag azonos leképezését az Anyaggazdálkodásban és a Pénzügy/Számvitelben.

Sem az eltérő üzleti év, sem a könyvelhető periódusok száma nem jelent problémát a proALPHA számára. Minden egész üzleti év 13 könyvelési és adóperiódusból áll, amelyek egyenként külön-külön kiértékelhetők. Minden éves és előző évi érték tetszőleges ideig visszamenőleg lekérdezhető. A pénzügyes szakemberek így hozzáférhetnek a pénzügy/számviteli könyvelésekhez, de például az Értékesítésben kiállított kimenő számlákhoz is. Minden könyvelés végrehajtható dialógus- és kötegelt eljárásban is.

A proALPHA magyar országverziója a meglehetősen összetett szabályrendszeren alapuló magyar áfa-szabáyoknak megfelelő adatokat automatikusan szolgáltatja. A rendszer nem csak az EU-s összesítő jelentést, hanem a belföldi összesítő jelentést is összeállítja, legyen szó akár normál bevallásról, akár önellenőrzésről vagy forinttól eltérő devizanemet alkalmazó ügyfélről.

Mindemellett az eredményvezérelt, folyamatalapú feldolgozások is leképezhetők. Ebben a proALPHA Workflow és a proALPHA Dokumentum-menedzsment nyújt támogatást. Ennek köszönhetően a Pénzügy/Számvitelben a kézzel végzett feladatok száma a minimálisra csökken.

A kényelmes fizetésmenedzsment segítségével a szállítói fizetések és beszedési megbízások kezelése, valamint a vevői nyitott tételek behajtása több párhuzamos bankkapcsolat segítségével optimalizálható. A felhasználó szabadon dönthet, hogy belföldi vagy külföldi csekkeket elektronikus úton, csekkel, átutalással vagy váltóval akarja-e kinyomtatni. Természetesen online feldolgozás is lehetséges.