Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Projektmenedzsment

Projektek hatékony tervezése és sikeres végrehajtása

Képernyőfotó: proALPHA Projektmenedzsment - projekt-gantt

A proALPHA Projektmenedzsment modul egy olyan integrált eszköz, amellyel a projekthez kapcsolódó minden feladat - így a projekt- és erőforrástervezés, a lejelentések, a projektkalkuláció - tökéletesen végrehajtható.

Különlegességek

A többfelhasználós (multi-user) alkalmazás lehetővé teszi a funkcionális területeken átívelő, különféle területen dolgozók általi feldolgozást.

Ahhoz, hogy a projektteam számára a célok, résztvevők, erőforrások, határidők és egyéb befolyásoló tényezők bonyolult kapcsolatrendszere áttekinthető maradjon, a proALPHA Projektmenedzsment számos grafikus eszközzel, pl. projektstruktúratervekkel, hálótervekkel és gantt-diagrammokkal segíti a felhasználókat.

A modul lehetővé teszi egy projekthez tartozó minden szükséges erőforrás pontos tervezését. Ezáltal szűk keresztmetszetek vagy más projektekkel való ütközések idejében felismerhetők.

Az integrált projektkalkuláció elő-, utó- valamint a mérleg szerinti értékelés céljából határnapi kalkulációt tartalmaz - mindezt tetszőlegesen sok variációban. A rendszer ennek során figyelembe veszi a melléktevékenységeket is. A projektmenedzsment a proALPHA ERP-megoldás szervesen integrált része és a projektek egymástól függő üzleti folyamatok rendszerezésére szolgál. A projektből kiindulva létrehozhatók például a diszpozíciós szükségletek, vagy akár közvetlenül termelési és szállítói rendelések is. Meglévő rendelések bármikor átvihetők másik projektekre. Az erőforrás- illetve cikktervezés költségei közvetlenül bekerülnek a projektkalkulációba.