Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Tárgyieszköz-nyilvántartás

Nagy volumenű beruházás

Képernyőfotó: proALPHA Tárgyieszköz-nyilvántartás - feladatsorok

A proALPHA Tárgyieszköz-nyilvántartás nem csupán egy eszköz, amellyel a diszpozíció és a tárgyi eszközök kezelése kényelmesen elvégezhető, hanem beruházási döntések nélkülözhetetlen segédeszköze is. A Tárgyieszköz-nyilvántartásban is megvalósul az a proALPHA-elv, hogy a funkcionális részlegek közötti információ- és értékáramlás teljes és általános.

Különlegességek

Szabadon definiálható értékelési területek segítségével differenciált vizsgálati időszakok és számítási módok is leképezhetők. Az összes engedélyezett ÉCs-leírási mód használható. A Költségszámítás számára az újrabeszerzési érték alapján kiszámíthatók a kalkulációs ÉCs-leírások. Az ÉCs-leírási értékek figyelembe vétele a Pénzügy/Számvitelben és a Költségszámításban differenciált módon történhet. Ezen felül a kalkulációs kamatok szintén szabadon definiálhatók és a Költségszámítás rendelkezésére bocsáthatók.

Az integrált proALPHA Workflow segítségével a feladatsorok - például a tárgyieszköz-beszerzések - kényelmesen feldolgozhatók. A Pénzügy/Számvitel információi teljes részletességgel egyszerűen átkerülnek a bizonylatból.

Tetszőlegesen kialakítható indexek segítségével kiszámíthat és lejelenthet újrabeszerzési értékeket, amely értékeket a biztosítók számítási alapként használhatnak a biztosítási díjak megállapításakor. A tervezett eszközök funkció használatával a beruházástervezés és a beruházás költségvetésének tervezése egyszerűen megoldható. Szimulációs számításokon keresztül ezenkívül bemutatható, hogy alternatív paraméterek esetén hogyan alakulnának a tervértékek. A tárgyieszköz-tükör tetszőleges változatban a vállalat igényeinek megfelelően alakítható ki.