Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Termékkonfigurátor

Automatizálás és hibalehetőségek csökkentése a termékkonfigurátor segítségével

Képernyőfotó: proALPHA termékkonfigurátor

A proALPHA termékkonfigurátor egy olyan technológia, amely összeköti a vevők kívánságait, a termékfejlesztést és gyártást azzal a céllal, hogy akár egy 1 sorozatnagyságú egyedi termék is minimális ráfordítással, gazdaságosan és gyorsan legyártható legyen.

Különlegességek

A proALPHA termékkonfigurátor egyénileg felvételre kerülő sémák és választási lehetőségek alapján végigvezeti a felhasználót a termék jellemzőértékeitől a "konstrukcióig". Előre rögzített logikai szabályok és elfogadhatóság-vizsgálatok megakadályozzák a terméktulajdonságok és -komponensek közvetlenül nem gyártható kombinációinak létrehozását. A rendszer ezt követően automatikusan összeállítja a teljes darabjegyzékeket és a szükséges termelési folyamatokat. A hibalehetőségeknek már a felvételnél megtörténő ilyetén csökkentése, illetve a rendelés lebonyolításával kapcsolatos rutintevékenységek automatizálása költségcsökkentést, biztonságos folyamatokat és rövid átfutási időt eredményez.

A termékkonfigurátor teljes körű integrálása lehetővé tesz olyan, a konfiguráció folyamatán messze túlmutató funkciókat is, mint például az összes komponens közvetlen rendelkezésre állásának vizsgálata vagy egy újonnan kofigurált termék ajánlatkalkulációja.

A konfigurált komponensek CAD-modelljének automatikus létrehozására is lehetőség van. Ha a vevő a rendelést visszaigazolta, az összes eddig létrehozott adat bekerül egy vevői rendelésbe, a CAD-rajzzal, darabjegyzékkel és a rögzített törzsadatokkal együtt.