Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

proALPHA Termelés

Szimuláció és optimalizálás a Termelés középpontjában

Képernyőfotó: proALPHA Termelés - erőforrás-gantt

Az ipari középvállalatoknál gyakran előfordul, hogy különféle gyártási módok kerülnek egyidejűleg alkalmazásra. Az integrált teljes körű megoldás részeként a proALPHA PPS (termeléstervezés és -irányítás) úgy lett kialakítva, hogy ezt a speciális igényt, - legyen szó egyedi-, kisszériás- vagy sorozatgyártásról -, teljes mértékben kielégse.

Különlegességek

A proALPHA Termeléstervezés alapját az APS képezi (Advanced Planning and Scheduling). A proALPHA APS lehetővé teszi több erőforrás egyszerre történő párhuzamos tervezését és valósidejű optimalizálását. Ezáltal biztosítja az erőforrás-felhasználás üzemgazdasági célfunkciók - szállítási határidő pontossága, minimális átfutási idők vagy készletállomány csökkentése - szerinti optimalizálhatóságát.

A proALPHA APS-ben a klasszikus darabjegyzékeket és műveletterveket konzekvens módon termék-folyamat modellek (PPM) helyettesítik. Ezáltal a termék- és folyamatstruktúrák már nincsenek kötelezően összeláncolva és így lehetővé válik a termelés valós folyamatainak leképezése.

A proALPHA APS segítségével tetszőlegesen sok erőforrás hozzárendelhető egy művelethez. A több erőforrás egyszerre történő párhuzamos tervezése funkció szinkronizálja egy művelet végrehajtásához szükséges minden erőforrás rendelkezésre állását - beleértve az anyag rendelkezésre bocsátását.

A közép- és hosszú távú erőforrásszükségletek egyszerű meghatározása a gördülő termeléstervezéssel lehetséges.

A különböző CAD-rendszerek proALPHA CA-Link modullal történő integrálása által óriási racionalizálási potenciál keletkezik, hiszen a munkaszervző a munkaelőkészítés során közvetlenül és egyszerűen megtekintheti a rajzokat és dokumentumokat.

A proALPHA integrált automatikus workflow a folyamatok nagy részének automatikus elindításával hozzájárul a folyamatok drasztikus leegyszerűsítéséhez, Például a rendeléskezelés egyedi szakaszai - betervezés, diszpozíció, engedélyezés, nyomtatás - eseményvezérelt folyamatláncok segítségével automatikusan feldolgozásra kerülnek.