Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Tanácsadás

Szofver & tanácsadás egy kézből

Egy ERP-rendszer szakszerű implementálásához elengedhetetlenül szükséges a kompetens tanácsadás. A proALPHA-csoport tanácsadói a "Szofver & tanácsadás egy kézből" mottónak megfelelően garanciát jelentenek az optimális bevezetési folyamatra. Erősségük a saját fejlesztésű proALPHA ERP-rendszerrel kapcsolatos szaktudás, a tanácsadók ágazatspecifikus tudása valamint az információs- és kommunikációs technológia lehetőségeinek kombinációjában rejlik.

Ezen termékspecifikus tanácsadói tevékenységen felül a proALPHA-csoport koncepcionális tanácsadás keretében a termékhez közvetlenül nem kötődő szolgáltatásokat is nyújt. Így a proALPHA-t használó ügyfeleknél a hatékonyság tovább növelhető.

A proALPHA IT-tanácsadói a vállalatok támogatására specializálódtak komplex IT-projektek bevezetése során. Kiválóan képzett specialistáink támogatják a proALPHA ügyfeleit a műszaki specifikációk kidolgozásában, azok implementálásában, műszaki kérdések megválaszolásában és segítséget nyújtanak a problémák megoldásában.

Cégünk know-how-ja

Cégünk know-how-ja az évek során a sok különböző projekt megvalósításával folyamatosan bővült. Központi feladatunknak ügyfeleink üzleti folyamatainak optimalizálását tartjuk.

A proALPHA-szakértők műszaki szempontból elemzik az ügyfél meglévő rendszerét, felmérik az ügyfelek igényeinek megfelelő műszaki specifikációk megvalósíthatóságát, koncepciókat és specifikációkat készítenek, végrehajtják az egyedi beállításokat és a standard proALPHA kibővítését, valamint átveszik az ügyfelek műszaki támogatását.

Hatékony munkafolyamatok

Hatékonyan dolgozni számunkra azt jelenti, hogy ügyfélkörünk számára a lehető legkisebb ráfordítással, így költséghatákonyan fejlesszünk ki megoldásokat. A programok rendelkezésre bocsátása, beleértve a telepítést is, teljesen automatizáltan megvalósítható. Így az ügyfél ráfordítása első bevezetéskor és frissítéskor is a minimális szintre csökkenthető.

Az alábbiakat kínáljuk:

  • Testre szabott szoftvermegoldás
  • Rendszerkonfiguráció
  • A proALPHA telepítése
  • Adatmigráció
  • A rendszerfelügyelet bevezetésével és optimalizálásával kapcsolatos tanácsadás
  • Rendszerfelülvizsgálat
  • A rendszerarchitektúra létrehozásával és optimalizálásával kapcsolatos tanácsadás

Kompetencia-központjaink

Business Intelligence Competence Center

A Business Intelligence Competence Center támogatja a felhasználót a proALPHA Business Intelligence termékportfólió megfelelő elemzési eszközének kiválasztásában, azok megfelelő felhasználásában és az információk felhasználó számára szükséges és hasznos előkészítésében.

A Business Intelligence Competence Center-hez

Technology Competence Center

A Technology Competence Center működési körébe az új, innovatív technológiák tartoznak, hangsúlyt helyezve az ezen technológiák által a proALPHA-ügyfelek számára elérhető hozzáadottérték-növekedésre; cél a projektek végrehajtása az új technológiák területén.