Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

ERP-audit

A proALPHA ERP-rendszer hasznosságának szisztematikus fokozása

Cél

A proALPHA ERP-rendszer a vállalati folyamatok lefedése mellett garantálja ezen folyamatok optimalizálásának támogatását is. Ez növeli a vállalat hatékonyságát és sikerességét. A bevezetett proALPHA rendszer megtérülésének (Return on Investment (ROI)) biztosítása és növelése fontos cél. A vállalaton belüli rendszeres ERP- felülvizsgálat eredményeként a proALPHA hasznossági fokának folyamatos növelése (KVP) biztosított.

Megoldási javaslat

Egy ERP-rendszer használati fokát befolyásoló legfontosabb sikertényezők szisztematikus számbavételét a proALPHA "best-practice"-megoldásaival kombinálva lehetőség nyílik a gyenge pontok azonosítására és a lehetőségek felismerésére. A vizsgálati területekhez tartoznak a vállalati folyamatok és törzsadatok mellett az ügyfelek szervezetei valamint a rendszerkörnyezet is.

Haszon

A proALPHA ERP-rendszer hasznosságának szisztematikus növelése az ERP érettségifok-mátrix által felvázolt rövid- és középtávú fejlődési lehetőségekre alapul. A tipikusan azonosítható potenciális lehetőségek - pl. a ráfordítások és az átfutási idő csökkentése az automatikus workflow használatával vagy a folyamatok és részfolyamatok szisztematikus ERP-lefedése - csökkentik a cégen belül kialakuló "súrlódási veszteséget".

Projektmegvalósítás

A proALPHA-bevezetések során szerzett tapasztalataink segítségével definiáljuk először a vizsgálati területek súlypontjait, majd a meglévő eszközökkel szisztematikusan elemezzük a gyenge pontokat. A potenciális lehetőségek közös értékelése és a teendők definiálása eredményeként kialakul a javítási potenciál teljes képe a ráfordítások és hatékonyság figyelembe vételével. A rendszeres ERP-felülvizsgálatok eredményeként idővel elérhető az ERP-rendszer által a cégnek nyújtott előnyök tartós és szisztematikus maximalizálása.

A proALPHA ERP hasznosságának grafikus ábrája