Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Szoftverfejlesztés

Testre szabott, visszafelé kompatibilis megoldások

A proALPHA egy teljes körűen integrált ERP-megoldás, amely ugyanakkor karcsú és egyszerűen kezelhető. A rugalmas, objektumalapú szoftverarchitektúra következtében az egyéni bővítések visszafelé kompatibilis módon megvalósíthatók. A kiegészítő funkciók a proALPHA minden előnyének megtartásával gyorsan és hatékonyan megvalósíthatók. Így létrejön egy időtálló, integrált, a vállalat egyedi igényeire szabott teljes körű megoldás.

A proALPHA világszerte, minden országban és telephelyén egy egységes koncepció alapján dolgozik. Így képesek vagyunk nemzetközi piacokon működő vállalatok személyre szabott igényeit is teljes mértékben kielégíteni.

Az érdeklődőkkel szívesen konzultálunk az egyéni bővítések lehetőségeiről és kialakítunk számukra egy, az összes követelményüknek és kívánalmaiknak megfelelő megvalósítási koncepciót. Amennyiben a proALPHA szoftver fejlesztését saját, a proALPHA Academy által kiképzett szakemberekkel szándékozik megoldani, úgy rendelkezésére állunk tanácsadással és támogatással.

A fejlesztési folyamat

A saját magunk számára megfogalmazott legfőbb irányelv: a fejlesztés nem lehet karbantartásigényes. A proALPHA tiszta rétegarchitektúrával rendelkezik; az adatok és a programozás külön-külön vizsgálandók. A teljes adatbázis-séma kezelése a proALPHA-ban történik, a repository-ban gyűlik össze minden metaadat: programok, üzenetek, táblák, mezők és relációk.

A minőségbiztosítást egy definiált eljárásmodell garantálja, ami végigvonul a fejlesztés minden szakaszán.

A különféle szintekre való tagolás a módosítások visszafelé működő abszolút kompatibilitását garantálja. Ezen felül az ügyfelek általi saját fejlesztés is lehetséges.

A szoftverfejlesztési folyamat a szoftverfejlesztés vízesés-modelljére támaszkodik.

Szoftverfejlesztési folyamat a standard proALPHA szoftver egyéni bővítéséhez.

Az elemzési szakaszban a szoftverrel szembeni követelmények az ügyfél szempontjából lesznek megfogalmazva. A leírás alapját egy tényelemzés képezi, amelyre felépül a tervkoncepció. A koncepció rögzítése előtt az elemzési szakaszban megvitatásra kerülnek a különböző megoldási alternatívák. Definiálni kell a szükséges funkciókat és a szoftver rendszerkörnyezetét, valamint az alapul szolgáló adatokat. Az elemzési-/definíciós szakasz végén kikristályosodik egy ún. igényspecifikáció.

A specifikációtervezet a fejlesztő által megfogalmazott műszaki követelményeket tartalmazza. Ebben a fázisban kerülnek megfogalmazásra és dokumentálásra az implementáláshoz szükséges tényállások. Hasonlóan rögzítendő a szoftverarchitektúra, illetve a fejlesztés beágyazása a teljes megoldásba.

Az implementálási fázisban megvalósításra, és egy forráskódba lefordításra kerül a rögzített részletes specifikációtervezet. Maga a fejlesztés a teszt- és minőségmenedzsment szorosan integrált része.

A tesztfázisban ellenőrzésre kerül a létrehozott szoftver minősége. A tesztelések a specifikációk figyelembe vételével történnek; komplex szoftverösszefüggések esetén a tesztszcenáriókat már a definiálási szakaszban külön specifikálni kell. A tesztelés az ügyfélnél, az ott lévő tesztkörnyezetben történik. A kétszeres ellenőrzés elvének érvényesítése érdekében a fejlesztő minden tesztelését követően a működést egy IT-tanácsadó is ellenőrzi.

Sikeres tesztfázist követően kezdődhet a szoftver éles üzemeltetése. Adott esetben szükség lehet a szoftver teljesítményének optimalizálására vagy új funkciók integrálására. A kész bővítés egy engedélyezési mechanizmusokat tartalmazó kiszállítási rendszeren keresztül automatikusan telepítésre kerül az ügyfél rendszerébe.

Adatmigráció

A proALPHA bevezetésekor az adatokat általában át kell venni a régi alkalmazásokból. Ezért a proALPHA több olyan standard átvételi programmal rendelkezik, amelyek segítségével a migráció hatékonyan és biztonságosan végrehajtható. Egyszerű törzsadatoktól a komplex mozgási adatokig testre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Speciális esetekre migráció-generátorunk segítségével kifejlesztettünk egy rugalmas megoldást, amely hatékony adatátvételt tesz lehetővé.

Technológia

A proALPHA keretein belül modern eszközökkel technológiaiag kiváló minőségű szoftver fejleszthető ki. Az alkalmazott technológiai bázis segítségével kijelölt komplex feladatok az ügyfél igényeinek megfelelően oldhatók meg. Az ügyfelek igényeinek megvalósítása és a proALPHA meglévő IT-környezetbe történő integrálása rendkívül leegyszerűsödik. Az alkalmazott fejlesztői eszközök mindig a legkorszerűbb, vezető techniai csúcsmegoldások ("State of the Art").

A proALPHA technológiai koncepciója

A proALPHA technológiai koncepciója

Az integrált, teljes körű ERP-megoldás egy komplex rendszer, amely ugyanakkor könnyen bővíthető - a proALPHA módosítások mindig visszafelé kompatibilisek.