Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Törzsadatok

A törzsadatpotenciál maximalizálása

Cél

A speciális vállalati know-how-ra alapuló versenyelőnyök gyakran dokumentálásra kerülnek és megjelennek a vállalati törzsadatokban. Teljes körű és jól karbantartott törzsadatok ennélfogva egy ERP-rendszerben a jól működő vállalati folyamatok fontos sikertényezői.

Segítségükkel például jobban betarthatók az elfogadott szállítási határidők és az optimalizált ügyfél-törzsadatoknak köszönhetően csökkenthetők az értékesítési- és marketingintézkedések költségei. A vállalati folyamatok optimális támogatása csak aktuális, hibátlan és teljes törzsadatokkal valósítható meg.

Megoldási javaslat

A törzsadatokat befolyásoló legfontosabb tényezők szisztematikus számbavételét a proALPHA "best-practice"-megoldásokkal kombinálva lehetőség nyílik a gyenge pontok azonosítására és a lehetőségek felismerésére. Nem csaupán a vállalati folyamatok és maguk a törzsadatok lesznek górcső alá véve, hanem a vállalati szervezet, valamint a rendszerkörnyezet is.

Pozitív következménye

A különös haszon a folyamatok minőségének javulásában és a követő folyamatok utómunkáinak csökkenésében rejlik. A megbízható elemzési lehetőségek segítenek a redundáns adatok megtalálásában - erre a célra kiválóan alkamas eszköz a proALPHA-Analyzer. A minőségi adatok követelménye azonban gyakran külső igény is, ezért a rendszerellenőrzések ezek igazolására is szolgálnak. A törzsadatok minőségének biztosítása a felelős adatkezelés eszközrendszerének (Data Governance) egy eleme, amely megteremtéséhez a proALPHA eljárási módjai és eszközei szignifikáns támogatást nyújthatnak.

Projektmegvalósítás

A proALPHA-megközelítés súlypontját a törzsadatok elemzése és azok minőségének biztosítása, a törzsadat-karbantartás kialakítása, valamint a workflow és a törzsadatok kiértékelése képzi. A projekt strukturált lebonyolításával és a különböző proALPHA-eszközök bevonásával rendszerint már rövid idő alatt jelentős sikerek érhetők el.