Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Üzleti folyamatok optimalizálása

Szervezeti működés optimalizálása

Cél

Az Üzleti folyamatok optimalizálása (GPO) modul központi eleme a szervezeti- és folyamat-tanácsadás tág értelemben vett megközelítése. A speciálisan az ipari-, szolgáltató- és kereskedelmi vállalatokra szabott tanácsadás célja az ügyfél szervezeti működésének proALPHA-bevezetés alatti és azt követően történő jobbítási/fejlesztési potenciáljainak bemutatása.

Módszer

A GPO-módszer a jobbítások megvalósíthatóságára, illetve az üzleti folyamatok gyenge pontjainak kiiktatására koncentrál. Tapasztalt tanácsadóink standard proALPHA-projektekkel kapcsolatos best-practice tudására és a hasonló ágazatban megvalósított projektekből származó tapasztalataira itt egyaránt szükség van.

Pozitív következménye

Ha az ügyfél mindenkori helyzetéből adódóan egyes best-practice módszerek ésszerűen alkalmazhatók, úgy a bevezetési projekttel kapcsolatos ráfordítások mértéke jelentősen csökken. Az ügyfél a gyenge pontok megszüntetésével a folyamatköltségek, valamint az átfutási idők jelentős csökkenése következtében mindenképpen profitál. Ezen felül a folyamatok átláthatósága végig biztosításra kerül. Azért, hogy a folyamatok mindenki számára érthetővé váljanak, a kidolgozott karcsú folyamatmodellek ingyenes viewerrel az egész cég számára rendelkezésre bocsáthatók.

Projektmegvalósítás

Tényelemzés keretében először felvételre kerülnek a saját fejlesztésű Üzletifolyamat-modellező rendszerünkben (GPD) a cégspecifikus munkafolyamatok, ahol azután beazonosíthatóvá válnak a gyenge pontok. Ezt követően a proALPHA tanácsadók az ügyféllel együttesen kidolgozzák a folyamatorientált tervkoncepciót, valamint a funkcionális területek működése, illetve folyamatai szervezeti optimalizálásának megvalósítási tervét is.

A proALPHA Üzletifolyamat-optimalizálás előnye a szokásos megközelítésekkel szemben abban rejlik, hogy a tanácsadási- és megvalósítási ismeretek ugyanazon szolgáltatónál egyszerre érhetők el.