Ország:
Magyarország
Telefonos megkeresések

Szeretne többet megtudni rendszerünkről?

Örömmel visszahívjuk! Kérjük, írja meg nevét, telefonszámát és mi rövidesen megkeressük Önt!

Levelét a következő címre küldje:

info.hu(at)proalpha.de

Kapcsolat

Kérdése vagy észrevétele van?

Írja meg e-mail-ben – mi hamarosan válaszolunk Önnek.

Levelét a következő címre küldheti:

info.hu(at)proalpha.de

Cím

proALPHA Software Kft.

Fehérvári út 84a.

Tel. +36 (1) 371-1560

Fax +36 (1) 371-1569

Útvonaltervező

Támogatás

Ügyfélszolgálati munkatársaink gyorsan és kompetens módon törődnek a proALPHA-ügyfelek ügyes-bajos dolgaival.

Hatékony terméktámogatás vevői elégedettséget eredményez

A proALPHA-csoport teljes szolgáltatási portfóliójához hatékony terméktámogató szervezet is tartozik. A proALPHA Támogatás kérdések vagy problémák felmerülésekor gyors segítséget nyújt az ügyfeleknek.

A Támogatás rendszere

Korszerű technológiára alapozott, magyar nyelven működő terméktámogatási szolgáltatásunk több szintre tagozódik. Az első szintű support végzi a bejelentések felvételét, felügyeletét és kezdi meg azok feldolgozását, a legtöbb esetben azonnal megoldást szolgáltatva. A bejelentés tartalmától függően, illetve komplexebb problémák esetén a második szintű support – akár a weilerbachi konszernközpontban működő támogatási központ segítségét is igénybe véve – nyújt hathatós és gyors megoldást.

A harmadik szintű supportot szakembereink projektpecifikusan nyújtják. A bejelentések feldolgozásához így a szükséges standard szoftverrel kapcsolatos know-how valamint a megfelelő projekttapasztalat a felhasználókhoz közel áll rendelkezésre.

A Támogatás folyamata

  • Minden bejelentés, valamint a bejelentés feldolgozásában érintett ügyintézőink minden feldolgozási lépése központi adatbázisban kerül rögzítésre.
  • Távoli karbantartás segítségével az ügyintéző rákapcsolódhat az adott ügyfél rendszerére, így gyorsan és hatékonyan megválaszolhatja a kérdéseket, feltárhatja és megoldhatja a problémákat.
  • A bejelentések adatainak kiértékelésével nyert mutatószámok lehetővé teszik a támogatási szolgáltatásaink folyamatos optimalizálását és finomhangolását.
  • Ennek eredményeként az ügyfeleknek egy olyan támogatási bázist biztosítunk, amely kompetensen és gyorsan megoldja problémáikat.

Stratégiai célunk, hogy minden ügyfelünk referenciaügyféllé váljon. Több mint 1700 különféle méretű és más-más ágazatba tartozó elégedett cég nyilatkozik pozitívan a proALPHA-ról.